En boremaskine åbner op for mulighederne i skabelsen

Boremaskine (foto: bauhaus.dk)
Boremaskine (foto: bauhaus.dk)

Det er ikke sådan, at der findes huller i vores skæbne, nærmere sagt er vores skæbne belagt, og

det er bare op til os at skabe os selv de huller, og de særlige steder, hvor vi kan få lov til at sætte vores eget input. Det handler om at skabe her i livet. Eller det handler for langt størstedelen af alle mennesker at gøre et indtryk og forandre noget fra et til andet. På samme måde er boremaskiner også byggede. De skaber også et rum og er som reel førsteled i den proces, som kan kaldes en skabelse eller en udfoldelse. En udfoldelse med en boresmaskine er uden tvivl essentiel i dyrkelsen af os som enere. Mennesket har magten og evnerne til at lave om på ting og være kreativ med hænderne. En boremaskine er det mest ideelle instrument til forandringen af verden, og boremaskinen er samtidig også simpel og nem at anvende. En boremaskine borer selvfølgelig huller, men den borer også muligheder ind i væggene, træet og materialerne.

Liv og muligheder

En boremaskine skaber liv i kraft af de mulighder, som den tilbyder. På den måde er en boremaskine også livsgivende og vital i hånden. En boremaskine er som en forlængelse af guds hånd, og en boremaskine dermed også muligheden som sådan for at skabe noget helt andet.

Et anvendeligt instrument

Uden en boremaskine ville det være svært at bygge noget. Højhuse og andre storladne bygninger er umulige blot at bygge med hånden uden instrumenter. Det er nok også derfor, at boremaskiner er blevet så ideelle i det gængse byggeri. De er simpelthen essentielle og uden tvivl anvendelige i næsten alle situationer. Praktiske og anvendelige hænderne er boremaskiner blevet populære løsninger verden over. Når livet bygger på fremskridtet, udfordringerne og udviklingen er der ikke andet for end at gribe fat i en boremaskine og så arbejde.

 

Køb en boremaskine her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.