Brug stålreoler til at holde orden i dit værksted

Kommer du også hurtigt til at rode i dit værksted eller skur? Det er ofte her, vi stiller alle de ting ud, som vi ikke lige ved, hvad vi skal gøre af. Undgå rodet med stålreoler til effektiv opbevaring.

De fleste husejere kender nok til at have et rodet værksted eller skur, hvor det er svært at finde frem til det værktøj, man skal bruge. Derfor er det en god idé at få sat alle tingene i systemer helt fra starten eller bruge en weekend på at få ryddet op i det hele. Til det gør du klogt i at anskaffe dig nogle stålreoler, som du kan bruge til opbevaring af alle tingene.

Reoler skaber system og orden

Med stålreoler kan du nemt og hurtigt få tingene væk fra gulvet og sat dem i system, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Reolerne er meget enkle i sig selv med en masse hylder, så der er plads til mange ting på en reol. Det er et oplagt møbel at bruge i et værksted eller et skur, hvor du hurtigt skal kunne få fat i det, du skal bruge til det projekt, du er i gang med. Der er ingen låger eller skuffer, du skal rode i, men du kan derimod hurtigt få overblik over alle tingene og gribe fat i det, du skal bruge, mens du arbejder.

Stålreoler er det ideelle værkstedsinventar til at skabe orden i et rodet værksted på grund af det praktiske og solide design, der gør det muligt at opbevare mange tunge ting, som man ofte har i et værksted. Du kan nemt finde stålreoler, der passer til netop dit værksted og dine behov, da du kan få dem i et hav af forskellige størrelser. Hos Erfa Inventar finder du et stort udvalg af stålreoler af høj kvalitet. Her kan du uden tvivl få fat i nogle stålreoler, der passer til dine behov, med det antal hylder, du har brug for.

Kategorisér i kasser

Når du har fået monteret dine nye stålreoler, er det en god idé at købe nogle kasser, hvor du kan opbevare de mindre ting, du har i dit værksted. Det gør det nemmere for dig at finde det værktøj, du skal bruge, da du kan dele det op i forskellige kategorier. Sørg gerne for at købe nogle ekstra kasser eller blot nogle kasser, der er store nok, til at du løbende kan opgradere dit værksted med nyt værktøj.

Start med at dele dit værktøj op i forskellige kategorier, og først når du har inddelt værktøjet i relevante grupper, kan du gå i gang med at lave små mærkater til kasserne. Lav nogle mærkater med gode beskrivelser af indholdet, så du altid ved, hvilken kasse du skal kigge i, når du har brug for noget af dit værktøj. Når du har alle de små ting i kasser og de større ting ved siden af, kommer værkstedet til at se meget mere ordentligt og overskueligt ud.

Vil du gerne indrette dit værksted, så der er styr på tingene helt ned til mindste detalje, kan du få lidt ekstra gode råd til organisering af dit værktøj her.

En ideel løsning til værkstedet eller skuret

En reol i stål er det mest oplagte opbevaringsmøbel til værkstedet eller skuret, da det tåler en meget høj belastning. Det er nødvendigt at finde et møbel, der er solidt og kan holde i mange år, så du ikke skal til at skifte det ud flere gange og starte din oprydning forfra. Stålreolerne har desuden en stærk lakering og dermed en meget modstandsdygtig overflade, der kan holde i årevis.

Reolernes stålhylder er fremstillet til at kunne bære mange ting på en gang, men også meget tunge ting. Så længe du sørger for at fordele tingene jævnt på hylderne, kan reolerne også holde til at opbevare tunge maskiner, så du kan få så meget som muligt væk fra gulvet og dermed optimere din arbejdsplads.

Skab orden og overblik ved at indrette med kasser og stålreoler og oplev, hvordan din arbejdsgang i værkstedet bliver meget mere effektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.