Design behøver ikke koste en formue

Design behøver ikke at koste en formue

Der findes mange forskellige muligheder for design og mange forskellige områder, hvor design spiller en betydelig rolle. Det kan for eksempel være, at du er flyttet ind i et nyt hus, og du gerne vil indrette det med et flot og moderne design. Det kan også være, at du gerne vil have en flot designerhave med idylliske elementer.

Måske du går op i design på andre områder? Det kunne være på din bil eller dit tøj. Der findes masser af forskelligt designertøj, og der findes også rigtigt meget designertilbehør til for eksempel bilen.

En fælles ting for designerprodukter er, at de ofte kan være meget dyrere end lignende produkter, der ikke er designet af et anerkendt mærke. Disse ofte høje priser kan give en idé om, at alle produkter med specielt design er dyre. Dette er dog ikke rigtigt, og du kan sagtens findes designerprodukter, der ikke koster en formue. Det handler bare om at kigge de rigtige steder. “Vi oplever mange som optager lån til netop at hjemmet skal fremstå mere trendy”, udtaler Peter Mejdal fra sammenligningstjenesten Scandilån.com, der ser tendensen hos danskerne.

Alt design er ikke kendte designermærker

Grunden til at mange opfatter designerprodukter som noget, der er meget dyrt, har ofte noget at gøre med brandet. Det er klart, at de store kendte designermærker har en høj pris, fordi at de har en høj popularitet. De sælger mange tusinder af varer hver dag, og derfor sætter de priserne højt.

At finde et flot designerprodukt handler dog ikke altid om, at det skal komme fra et populært mærke, som alle kender. Hvis man kigger lidt rundt på internettet, kan man finde masser af flot designede produkter til overkommelige priser. Det handler bare om at finde sin smag, og så bruge lidt ekstra tid på sin jagt efter det flotte design.

Brug lidt ekstra tid og lidt færre penge

Der findes mange dyre designerstole fra kendte mærker, og der findes lige så mange små designer ting fra store kendte mærker. Disse har ofte en højere pris, man du kan være ret sikker på, at du kan finde flotte designerstole eller -tilbehør.

Husk, at det flotte design ikke handler om at finde det første og det bedste, men om at investere lidt ekstra tid, og så kan du sagtens finde lignende produkter til en meget billigere pris.

Der er dog stor efterspørgsel på de store kendte mærker, og derfor er der også mange, der gerne vil have dem på grund af deres popularitet. Hvis du bare må have et designerprodukt fra et dyrere og kendt mærke, så kan du også altid tage et lån. På den måde skal du ikke lægge alle pengene lige nu og her, men betale dem hen ad vejen. Det er smart, og så føles det heller ikke som om, at du har betalt en formue for dit nye designerprodukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.