Ny seng? Kig efter elevationsseng tilbud

Elevationsseng tilbud  (foto: sengespecialisten.dk)
Elevationsseng tilbud (foto: sengespecialisten.dk)

Når dagen slutter og solen går ned, så er der flere danskere, der hopper ind under dynen i en elevationsseng. Det er der mange gode grund til, og der er derfor mange, der jagter det gode tilbud på elevationssenge, når de skal have en ny seng.

En elevationsseng er en seng, hvor hovedenden, midten eller fodenden kan løftes op efter behov. I nogle elevationssenge har man måske mulighed for at løfte flere af delene og dermed skabe den liggeposition, som passer bedst til ens måde at sove på.

Nogle mennesker kan måske godt lide at ligge med en løftet fodende, så benene kommer længere op. Andre vil måske hellere ligge med hovedet hævet. Alle kan lide at ligge i deres seng på forskellige måder, og derfor er det en rigtig god idé at kunne indstille sengen efter ens behov.

De forskellige liggepositioner kan man justere ved hjælp af en fjernbetjening, som enten kan være trådløs eller også være forbundet til sengen ved hjælp af en ledning.

En fjernbetjening gør det muligt at kontrollere hver del af elevationssengen individuelt eller kontrollere alle delene samtidig.

Elevationssengene er blevet mere udbredt, og derfor kan der være tilbud at finde

I gamle dage var det kun hospitalssenge, som kunne justeres. Dette forgik mekanisk, så man skulle dreje på et håndtag, skubbe på sengen eller trykke på en pedal med foden for at justere sengen. Dette kunne sædvanligvis ikke gøres af personen i sengen selv, så det skulle en anden person gøre. Samtidig var sengene meget tunge, da mekanikken og materialet vejede meget.

I dag er der sket meget inden for den teknologiske udvikling af elevationssenge. Motorerne er blevet mindre og stærkere. Samtidig er de blevet billigere at producere. Derfor er der mange som i dag har en elevationsseng hjemme i soveværelset. Derfor er markedet for sengene også stort, og der er derfor flere muligheder for at finde en elevationsseng på tilbud.

Se mere om elevationsseng tilbud her

 

Se flere af vores indlæg om gode senge her:

Praktiske og smarte senge til alle aldre

En seng skal få dig til at sove rigtig godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.