Fordele ved stål altaner

Der findes mange forskellige typer altaner, de hyppigste består af stål, glas og beton. Hver altan har sin stil og passer derfor også til forskellige personligheder. En altan bør derfor vælges ud fra hvilken stil man fører i boligen og hvilken type personlighed, den skal illustrere. Altaner er trods alt en tilbygning og ikke kun en pude i sofaen.

Stål altaner til den sofistikerede husejer

Hvor beton kan føles som sjusket og rå, og hvor glas ses som fornem og opsat, så er stålet en smuk mellemvej. Det galvaniserede stål værn giver et enkelt og elegant udtryk, velpassende til de sofistikerede mennesker, der foretrækker enkle rene linjer med fokus på detaljen. Stålet fås i sort, antrasit grå, mørkegrå og grøn. De kan selvfølgelig også specialdesignes, hvis en anden farve ønskes. Stålet er ikke nødvendigvis betydende med faste lige ståltremmer, man kan fås som tremmer med former, mønster og facon. De kan være minimalistiske eller detaljeprægede, alt efter hvilken stil de skal udtrykke. Der er således uendelige muligheder for at specialdesigne sin stålaltan.

Plads til alles humør

Fransk eller klassisk? Forskellen fra de to typer ligger i arealet. Den klassiske altan tilbyder et mindre gulvareal belagt med træ af forskellig sort. Her er der mulighed for at udvide boligarealet med et mindre areal alt efter ønske. Den franske altan har intet gulv, men tilbyder i stedet muligheden for en effektiv og let udluftning, samtidig med at lysindfaldet forøges og skaber hygge i hjemmet. Alle altaner opsættes af fagspecialister, så du er garanteret sikkerhed og kvalitet. Samtidig får du oveni købet 30 års garanti på din altan. Stålet er ligeledes galvaniseret, hvilket hindrer stålet i at ruste. Du får altså en ekstra lang levetid på dine altaner.

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
stålaltaner (foto: minaltan.dk)

Når sommeren er over det danske land, er der intet lækrere end at kunne sætte sig ud på sin altan med et godt glas og det rigtige selskab. Her kan man få mange timer til at gå, og det er også ofte her, samtalen bliver ekstra dyb, som nattens mørke sænker sig over sommerlandskabet. Lyder dette som noget, du kan nikke genkendende til, er det på tide at lære lidt mere om altaner.

Derfor skal du vælge altaner stål

Der er masser af forskellige modeller på markedet, og de har alle sine fordele og ulemper. Hvor mange vælger altaner i træ på grund af det lækre, naturlige udseende, er altaner stål også blevet mere og mere populære i løbet af de senere år. En altan er ikke blot en investering til din hverdag, det kan også være en god forretning, hvis du engang skal sælge dit hus. Det er ingen tilfældighed, at de fleste nye byggerier i flere etager stort set altid har altaner stål, da det simpelthen er den bedste løsning på grund af flere ting. Først og fremmest får man med stålaltaner en stilsikker model, der falder i langt de fleste menneskers smag.

Find et frirum på altanen

Den neutrale stil gør også, at altaner stål passer til de fleste nye byggerier, der opføres med rene linjer og simple konstruktioner. En anden ting er, at man med altaner i stål får altan i rigtig mange år, så man kan være sikker på ikke at fortryde sit valg om 25 år. Altaner stål er altså den perfekte løsning til de fleste bygninger, uanset om man bor i en villa på flere etager eller overvejer at få opsat en altan på sin ejerlejlighed. Man kan endda også få altaner stål, der passer til træhuse, og kan komplimentere den naturlige stil med noget råt og industrielt, der bryder stilen og tilføjer noget nyt.

Stålaltaner sørger for sol og luft til lejligheder

Danskerne er vilde med solen. Efter mange måneder med kolde mørke morgener og få lyse dagstimer, så hungre de fleste efter at komme ud i solen og nyde de varme stråler.

For beboere i lejligheder kan det ofte være en besværlig rejse, hvis man vil nyde solen, varmen og lyset i ens hjems bekvemmelighed.

Derfor søger mange lejlighedsbeboere ud af lejligheden og ned til skove, parker og baggårde, hvor man sammen med resten af byen kan finde sig en solrig græsplet.

Dette kan ofte være en noget besværlig rejse, hvis man bor oppe på fjerde etage, og har glemt sin mobiltelefon oppe i lejligheden.

Men der er faktisk mulighed for at få sin helt egen plads i solen med en stålaltan. En stålaltan er en altan, som man får sat op på ydresiden af ens lejlighed. Den sættes fast i muren, og bliver ofte placeret på bagsiden af ejendommen.

For at man kan komme ud på sin altan, bliver der lavet en dør i ens ydremur. Denne bliver nogle gange sat op, hvor der i forvejen er et vindue. Andre gange bliver den lavet direkte i muren, så det passer med altanens placering.

staal_altan

Der findes mange muligheder med stålaltaner

Nogle gange går hele ejendomsforeninger sammen, og får lavet altaner i alle lejligheder på samme tid. Dermed kan man få alt opsætning overstået på samme tid, og man slipper dermed for at have stativer og larm, hver gang en beboer får sat en altan op.

En stålaltan kan være udformet på mange forskellige måder. Nogle er klassiske firkantet altaner med et gelænder i galvaniseret stål. Nogle gange er gelænderet også lavet af træ eller begge dele. Selve belægningen på altanen kan være stålplader med huller i og andre gange træbrædder.

Nogle gange kan selv altanen også være formet som en halv oval.

Mange får meget ud af stålaltaner som er en smart løsning

Der er mange, som vælger at investere i stålaltaner, som er en smart løsning. Hvis du bor i et hjem, som skal have en mere neutral løsning. Der er gode muligheder for, at du kan få mere ud af hjemmet, hvis du investerer i stålaltaner. Der er mange muligheder for at gøre et godt køb, som kan vise sig at blive en god investering i den enkelte bolig, hvis du investerer i stålaltaner, som flotte og neutrale i deres udseende. Der er gode muligheder for, at du får mere ud af din hverdag, hvis du investerer i stålaltaner. Når du investerer i stålaltaner får du nem adgang til naturen. Det er derfor, at der er mange, som vælger at investere i stålaltaner. Der er gode muligheder for at få mere ud af hverdagen, når du investerer i stålaltaner. Med stålaltaner får du nem adgang til det fri, som rykker tættere på stuen. Du kan få mere lys i hjemmet, hvis du investerer i stålaltaner, som sikrer liv og lys til hjemmet. Det er derfor, at der er mange, som vælger at investere i stålaltaner, som sikrer liv og lys.

Spis frokost i det fri med lækre stålaltaner i flot design

Du har en unik mulighed for at kunne spise frokost i det fri, og det gælder hver eneste dag. Den unikke mulighed er, at du investerer i stålaltaner, som kan være med til at sikre, at du får mere ud af din bolig. Når du først har investeret i stålaltaner, vil du hurtigt opleve, at glæden ved din bolig vokser. Der er mange, som får mere ud af hjemmet. Se hvordan du får en flot stålaltan

Stålaltaner gør soltimerne længere

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så vil det være en god idé for dig at investere i stålaltaner, der kan fastsættes på ydersiden af facaden. På den måde vil du have mulighed for at leve sommeren fuldt ud og nyde solen fra den står op, til den går ned. Nogle stålaltaner kan fastsættes til væggen uden for soveværelset, og på den måde vil du kunne få en let brise ind om morgenen om sommeren, hvis du vælger at åbne altandøren. Du vil samtidig kunne få piftet lidt liv i den romantiske del af tilværelsen med stålaltaner, for du kan med fordel sætte dig derud med en partner og drikke en flaske lækker hvidvin, mens du ser solen gå ned i det fjerne. Stålaltaner er gode til at få så meget, som overhovedet muligt, ud af solen, mens den er der – men det er ikke kun solen, der er en smart faktor, når det kommer til, hvorfor du bør have stålaltaner på ydersiden af dit hus eller din lejlighed.

Stålaltaner er smarte til dig, der ryger

Der er mange andre ting, der er smarte ved stålaltaner. Et er, at de er lavet af stål og derfor ikke tager lige så lang tid at få sat op, som for eksempel træ-altaner. Noget andet er nemlig forholdet mellem cigaretter og stålaltaner.
Det er nemlig enormt smart, hvis du er ryger, eller hvis du har en partner eller mange gæster, der ryger, for med stålaltaner behøver hverken du eller de at gå ned på gaden for at få inhaleret røgen, når tiden trænger sig på. Det er ikke kun smart, fordi du og/eller dine gæster ikke behøver at gå ned på gaden – det er også smart, fordi din lejlighed (hvis altså der gerne må ryges inden for, der hvor du bor) ikke kommer til at stinke af røg.

Stålaltaner er godt for dig, der kan lide stålfaste altaner

I bund og grund er det en smagssag (foto minaltan.dk)
I bund og grund er det en smagssag (foto minaltan.dk)

Hvordan har du det med stålaltaner? Det er måske ikke lige noget, der ligger i din smag, sådan nogle stålaltaner. Eller måske er det netop stålaltaner, som der lige er noget for dig. Det kan være en god idé sommetider at udvide sine horisonter, prøve at forestille sig, hvordan det vil være at have en stålaltan uden for. Måske har du en altan af træ nu, og er lidt ked af materialet. Enten fordi, det kan være svært at holde træ, men måske også fordi, stålaltaner giver et lidt mere rustikt indtryk af altanen.

Stålaltaner er robust, men stadig elegante

Stål er meget robust og meget mørkt, men det kan give en lækker sammenkobling, hvis du forstår at blande det rigtigt i hjemmet. Stålaltaner kan være en god måde at trække resten af indretningen lidt ned på jorden. Stålaltanerne er nemlig sikkert lavet af noget helt andet materiale end meget andet, i dit hjem. Og den her blanding er rigtig moderne. At skabe nogle rammer, hvor du blandet materialerne kan være en sjov idé. Men sørg for, at det alligevel hænger sammen. Det er det, der gør indretning så svært. Man ved aldrig rigtig, hvor balancen går. Men hvis du får en stålaltan, så kan du jo altid vurdere det ud fra det og putte ting i dit hus, som supplerer dette. Der er mange forskellige ting, der skal supplere stål – det er jo bare helt op til dig at vurdere, hvad du vil fylde hjemmet med.

Find flotte stålaltaner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.