Få det bedste ud af dine madrasser med gode sengerammer

Sengerammer gør en forskel (foto sengespecialisten.dk)
Sengerammer gør en forskel (foto sengespecialisten.dk)

Når du står overfor at skulle købe ny seng kan der være adskillige ting som er værd at overveje. Hvor stor skal sengen være, hvilken madras skal du have. Skal det være med elevation eller skal du have en topmadras som er hård eller blød. Noget andet som også er særdeles vigtigt at overveje, er hvilken sengeramme din seng skal have.

Indret til din ryg og til din stil

Når du vælger sengeramme er der flere ting at være opmærksom på. Der er naturligvis størrelsen på sengen, men højden kan også være meget afgørende at have styr på. Er du eksempelvis ældre eller har du blot svage led, kan det være en fordel med en relativt høj seng, så det er lettere at komme op ad sengen om morgenen, efter at have ligget en hel nat.

Ved valget af sengerammer giver det tit mening at undersøge hvad der udbydes af forskellige materialer. For nogen er det lækkert, hvis sengen er udført stilfuldt i noget metal, eksempelvis stål. På den måde kan man få sig et råt og industrielt look. Omvendt er der også mulighed for at få en sengeramme udført i lækre træsorter med en smuk varm glød. Sådanne sengerammer udført i eksklusive træsorter spreder for alvor hygge i soveværelset.

Vælg den helt rigtige sengeramme

Når alt kommer til alt, består valget af sengeramme af mere end blot komforthensyn. Det er naturligvis vigtigt at få sig en sengeramme som passer til dine behov, men madrassen og topmadrassen har selvfølgelig også stor betydning for oplevelsen af at ligge i en seng. Til gengæld kan valget af sengeramme have betydning for hvor længe du kan have din seng. Vælger du eksempelvis en sengeramme der er udført med sans for kvalitet er du sikret en seng der kan holde i en masse år. Det er både godt for din økonomi og for omverdenen, at din seng ikke skiftes hele tiden.

Sengerammer i alle udformninger findes på www.sengespecialisten.dk

 

Læs mere her:

Ferm Living sengetøj giver kant til dit soveværelse

Giv dine børn senge fuld af fantasi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.