Forny soveværelset med et flot garderobeskab

Find et garderobeskab hvor der er plads til lidt af hvert (foto: ilva.dk)

Der er mange forskellige løsninger på at opbevare sit tøj, og alt efter, hvor meget plads, man har i soveværelset, kan der være mange måder at klare opgaven på. Et godt garderobeskab er et tidløst møbel, som kan bruges i mange år, hvis man vælger rigtigt. Har man et gammelt garderobeskab med den rette størrelse, kan man sagtens selv gå i gang med at renovere det, så det passer ind i nutidens stil og farver. Er man ikke gør-det-selv-typen, kan man dog også finde mange flotte garderobeskabe i forskellige butikker i dag.

 

Vælg et garderobeskab med den rette størrelse

Når man skal vælge et garderobeskab skal man først og fremmest tænke på, hvor meget tøj, man skal opbevare i skabet. Selvom stilen er rigtig vigtig for mange, handler det jo i bund og grund om at finde et garderobeskab, der er praktisk og kan indeholde alt det tøj, man skal have opbevaret. Derfor er det en god idé at gøre op med sig selv, om man er realistisk med sig selv, og ikke blot vælger et garderobeskab på grund af dets stilfulde udseende. Man skal også overveje, om man skal have meget plads til at hænge skjorter, frakker og jakker op på bøjler, hvilket tager overraskende meget plads. Når man har gjort op med sig selv, hvor meget plads ens samlede beholdning af tøj kræver, kan man begynde at overveje det stilmæssige ved ens nye garderobeskab.

 

Vælg et moderne garderobeskab eller gå den klassiske vej

Der findes selvfølgelig mange forskellige modeller på markedet i dag, når man leder efter et garderobeskab, men helt basalt kan man opdele dem i to typer. Først og fremmest har vi det traditionelle garderobeskab, som er opført i lækre naturmaterialer og bærer præg af flotte detaljer. Disse typer skabe kan bruges i mange år, og man kan også altid slibe dem ned og male dem om, når man har brug for forandring. Man kan finde et klassisk garderobeskab hos mange møbelbutikker, men man kan også sagtens være heldig, hvis man går i en genbrugsbutik. Den anden type garderobeskab er det moderne skab, der oftest er lavet i forskellige slags lakerede plader såsom MDF og spånplader. Man kan få disse i et væld af forskellige designs, og en smart detalje ved mange af disse skabe er desuden skydedørene, som gør, at skabet ikke behøver plads udadtil, når man skal åbne det og vælge dagens outfit.

 

Køb dit nye garderobeskab her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.