Funkis huse – til dig der ønsker et funktionelt hjem

Funkis er lig funktion (foto benee-huse.dk)
Funkis er lig funktion (foto benee-huse.dk)

Familien er blevet en lille en større. I har brug for noget, der passer præcis til jeres behov. Det er som om, de fleste hjem er indrettet for trængt, med for mange trapper eller med for lidt plads til at kunne være sammen. Mange kender til problemet og overvejelserne. Derfor er de nye funkis huse kommet på banen. Som det også ligger i navnet, står funktion højest på listen, når vi taler funkis huse.

Der findes allerede mange funkis huse landet over. De er indrettet med gode gårdfaciliteter, store vinduespartier, køkkenalrum med plads til alle og lidt flere til, brede trapper og store værelse.

Hvis du har været rundt at kigge – eller faktisk bare slet ikke har lyst til at lede – er der gode muligheder for at få tegnet et funkis hus, der passer præcis til dig. Husene opføres typisk i rektangulære former. Derfra kan du selv bestemme, hvordan indretningen skal være. Har du et behov for masser af lys? Eller vil du hellere have plads til at hænge billeder, tegninger og resten af hverdagens små glæder på en stor væg? Eller måske begge dele? Med funkis kan det hele komme til at passe sammen.

Funkis huse er hjem, der holder til flere generationer

Når du investerer i et funkis hus er du sikret et hjem, du kan have så længe, du selv vil. Husene er ikke bygget i organiske materialer. Det vil sige, du undgår råd og mug. Kælderen ender ikke ud som et ulækkert dampbad, nej, i stedet bliver væggene stående og det er kun dine valg, der ændrer husets design løbende, som det passer dig.

Og over tiden kan der blive mulighed for at flytte rundt eller lignende. Funkis huse er perfekt til familier – med rummelige værelser og børne- og voksenafdelinger, er der plads til alle. De første mange år er det måske til dine børn. Og når de en dag kommer hjem med børnebørnene, kan der også være plads og rum til dem.

Find udvalget af funkis huse her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.