Hovedpuder af kvalitet giver dig livsnødvendig støtte

hovedpude (foto: dunlopillo.dk)
Hovedpude til den gode søvn (foto: dunlopillo.dk)

Vi tilbringer en tredjedel af døgnet i sengen, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken pude du sover på. Mange af os har det nemlig med, at vælge puder, som enten er lidt for høje eller ufleksible, og det giver spændinger i nakke og ryg. De fleste af os kender det med at vågne med hovedpine de første timer, efter at man er stået op, og dette har ofte noget at gøre med, hvilket pude vi sover på. Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige hovedpude, som det er at vælge den rigtige madras, da en forkert pude kan udligne madrassens gode egenskaber. Kommer du til at købe en pude, som belaster din nakke, fordi du enten ligger for højt eller for blødt, betyder det altså ikke ret meget, at du har været ude og investere i en god seng.

Ligger dit hoved ikke godt, har din krop det heller ikke godt.

Det er efterhånden veldokumenteret, at en fleksibel pude giver dig den bedste søvn. En hovedpude skal give støtte, uanset om du sover på siden, ryggen eller maven, og det kræver at den har et fleksibelt fyld, så støtten ændrer sig efter din liggestilling. Den skal altså kunne trykkes flad, når du ligger på ryggen, og udvide sig, så den understøtter hovedet bedre, når du ligger på siden.

 

Brug tid på at finde en god pude


Det er kun dig, der kan afgøre, om en pude føles komfortabel for netop dig, og derfor er det vigtigt at bruge noget tid på at finde ud af, hvordan din pude skal matche din overkrop. En dårlig pude er ofte for høj, og det gør at den giver nakken et knæk frem, når vi sover og forøger belastningen de forkerte steder. Dette kan give dig hold i nakken og ryggen, og kunne let have været undgået med en ordentligt tilpasset pude. Med den rigtige pude sikrer du altså dig selv en god søvn de næste mange år!

 

Se det store udvalg af hovedpuder!

 

Find mere her:

Glæden ved godt sengelinned er alle pengene værd

Dansk design med grafisk spræl og kant fra Ferm Living

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.