Indret dit hjem med fine billedrammer

Søger du efter inspiration til, hvordan du kan gøre din boligindretning flot og personlig? Ved at indrette med billedrammer kan du sætte dit helt eget særlige præg på boligen

Når du skal indrette dit hjem, gælder det om at vise din personlige stil ved hjælp af forskellige farver, møbler og pynteting. Den allerbedste måde, du kan personliggøre din bolig på, er ved at indrette med dine yndlingsfotos i de fineste rammer, der får billederne til at træde frem og blive en væsentlig del af indretningen.

Få indrammet dine bedste minder

Du har helt sikkert en masse sjove, hyggelige og helt særlige minder i form af fotos, der er gemt på din telefon eller computer. Men hvorfor ikke få mere glæde ud af dem ved at bruge dem i din boligindretning, så du og dine gæster kan kigge på dem og mindes alle de dejlige oplevelser, I har haft sammen.

I dag har du et væld af muligheder, når du ønsker at få fremkaldt dine digitale fotos. Det kan du nemlig gøre nemt og hurtigt online hos eksempelvis Pixum, Cewe eller Elgiganten. Her kan du uploade billederne, du ønsker at fremkalde, direkte via deres website. Du kan også vælge, hvilken størrelse du ønsker billederne skal fremkaldes i, så de passer til lige netop det formål, du har tænkt på. Et helt særligt foto fortjener en rigtig flot ramme, så det er en god idé at finde rammerne først, så du er sikker på, at dine fotos passer perfekt.

Har du plads til forskellige størrelser billedrammer rundt omkring på væggene, bør du bestemt udnytte pladsen til også at hænge nogle store fotos op eller måske en sjov plakat, der siger noget om, hvem du er som person. Uanset om du har meget eller lidt plads til at pryde dine vægge, og hvilket stil du har, kan du finde fine billedrammer i alle størrelser hos Hennetec.dk. Er din stil moderne og smart, klassisk og antik eller noget helt tredje, kan du med garanti finde nogle rammer, der falder i din smag.

Sådan kan du bruge små rammer i din indretning

Har du en tom væg i din stue eller måske i gangen, er det oplagt at udsmykke den med en masse små billedrammer. Det er en rigtig god måde at få lidt liv i en helt almindelig hvid væg. Du kan enten vælge at lave en sjov og spændende dekoration med rammer i forskellige størrelser og farver. Men du kan også vælge at gå efter en mere enkel og klassisk stil ved at vælge en stor ramme til en flot plakat. Vælger du en stor ramme, kan du også lave din helt egen collage med små billeder, du sætter sammen i rammen.

Bruger du flere forskellige små rammer i din indretning, skal du dog passe på, at det ikke kommer til at se for rodet ud. Det skal passe ind i din stil, og der bør ikke være for mange andre pynteting og farver omkring væggen.

Går du efter det enkle og klassiske look, bør du holde dig til en bestemt type ramme og gerne i den samme farve. Men er du mere legende i din indretning, kan du prøve at eksperimentere med at hænge forskellige rammer i forskellige størrelser op på væggen. Der er mange måder at gribe det an på, når man vælger at dekorere en væg med rammer, og det kræver derfor god tid at finde den rette stil. Du kan få lidt inspiration til gallerivægge, der passer ind i forskellige boligindretninger her.

Slip din fantasi løs og vær ikke bange for at prøve noget nyt, når det kommer til indretningen af dit hjem. På den måde får du skabt et hyggeligt hjem med en helt særlig og personlig stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.