Kähler er en verden af Omaggio-striber og meget meget andet

Kähler lysestager og vaser skaber altid en fantastisk stemning (foto cahetu.com)
Kähler lysestager og vaser skaber altid en fantastisk stemning (foto cahetu.com)

Røde striber. Gule striber. Grønne striber. Blå striber. Sorte striber. Blandede striber. Vi snakkes ikke om ”De stribede” fra Matas, men om Ommagio-striberne fra Kähler.

Kähler er først og fremmest en verden af striber. Det var striberne, som for alvor fik danskerne til at åbne øjnene for Kählers kvalitetskeramik. Enhver pige med et nipselskende hjerte, der i tidernes morgen var ligeglad med, at Kähler lynhurtigt blev ”mainstream”, må have en eller flere Kählergenstande placeret på sit værelse eller i sin lejlighed.

Striberne er stilede og sjove på samme tid. De kan mikses. Lysestager, vaser, fade og krukker med låg. Forskellige farver. Man kan nærmest ikke gøre noget forkert, og det kan Kähler heller ikke. Kähler er lynhurtigt blevet en kämpe succes.

Alt det andet fra Kähler

Da stribefeberen efterhånden havde lagt sig, begyndte andre designs fra Kähler at finde plads i folks stuer. Nu blev farverne knap så skrigende, men de nye designs var lige så elskede som striberne, selvom striberne for altid vil være Kählers kendetegn for mange.

Mange danske huse fik små Urbania-lyshuse i vinduskarmene eller på hylderne i stuen. Tre forskellige varianter: Kirken, byhuset eller højhuset. Endnu en fuldträffer fra Kähler. Endnu en kämpe succes.

Hoppede man ikke med på Urbania-bølgen, hoppede man måske med på Avvento-bølgen, som viste sig omkring jul 2012. Små lysestager formet som grantræer med keramisk fortolkning. Forskellige grønne og brune farver giver en flot blanding, som kan stå fremme hele året rundt. Ikke kun til jul.

Som noget anderledes laver Kähler også USB-stick af keramik. Det er faktisk kemramik USB-halskæder. Det giver dig et praktisk og fint smykke, som sikrer, at du altid har dit USB-stick inden for rækkevidde.

Derudover laver Kähler et væld af ure, samt andre vaser og lysestager. Som denne artikel antyder, er Kähler et designmærke, som giver personlige hjem i bred forstand. Mærket rammer bredt og stilsikkert.

Hop med på Kählerbølgen. Kig her

Gå til Kählers egen hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.