Køb kun gode madrasser, der lever op til dine forventninger og behov

Der er ingen grund til at købe noget, som ikke er af god kvalitet. Det gør vi ikke med vores mad, det gør vi ikke med vores make up, det gør vi ikke med vores tøj, hvorfor skulle vi så gøre det med vores senge og madrasser? Ofte går vi en smule på kompromis med vores senge og madrasser, fordi de kan være ret dyre, hvis de skal være gode. Men i længden kan det ikke betale sig at købe en dårlig madras, for det går ud over dit helbred. Det gør det bare. Så invester i det, der rigtig betyder noget. Dit helbred! Det gør du ved at købe en god madras. Læs mere herunder nu.

Gode madrasser er vigtige for dit helbred

Når vi sover, så lader vi op til en ny dag. Vi får energi til at klare os igennem dagen. Uden søvn dør vi, kan man vist godt sige ret groft. Men vores søvn kan også være dårlig for os, hvis vores seng eller vores madras ikke er god. Så giver det os nemlig problemer med ryggen. Det er ikke særlig godt. Derfor skal man netop være vildt kræsen, når man vælger sin seng og sin madras i sengen.

Få inspiration til en god seng og gode madrasser lige her på nettet

Du kan finde en masse gode tips og meget inspiration til gode madrasser og senge her på nettet. Det er smart at have lidt viden om disse gode ting, inden du begiver dig ud i et køb. Så saml viden og vær kreativ, når du gør det. Så ender du med den bedste løsning i sidste ende. Det er så sandt, som det er sagt.

En god madras hjælper giver en tilsvarende god søvn

Søvn er noget nær det vigtigste for, at vi kan fungere ordentligt i hverdagen. Uden søvn mister man lynhurtigt overskuddet, og det påvirker ens humør og evne til at udføre de opgaver og pligter, man har i hverdagen. Rigeligt med søvn, sund kost og motion giver derimod helt andre resultater. Ikke alle ved hvor vigtigt søvn er, og det kan man ofte se, for mange mennesker nedprioriterer deres søvn. Det kan være, der er en masse arbejde, man er nødt til at have færdigt, hvorfor man så kommer sent i seng. Det er imidlertid en dårlig vane at nedprioritere søvnen, og det er vigtigt, at man selv gør, hvad man kan for at få den bedste søvn – og i rigelige mængder. For det er ikke kun mængden af søvn der er afgørende, men også kvaliteten af ens søvn. Man kan selv gøre meget for at få god søvn.

Få den bedste søvn du kan

Man kan tage en række tiltag, der alle sammen hjælper på en bedre søvn. Først og fremmest er klimaet i ens soveværelse vigtigt. Det er afgørende at have muligheden for at kunne regulere temperaturen, der hvor man sover. Derudover er gode mørklægningsgardiner også en god idé. Det har nemlig meget at sige, at man sover i et mørkt rum. Når det er mørkt, har man nemmere ved at komme i en dyb søvn, og det er i den søvn, at vi sover tungest og restituerer bedst muligt. Vigtigst af alt må dog siges at være en god madras.

En god madras er alfa og omega for god søvn

Det er vigtigt, at finde en madras der passer til ens behov og søvnvaner. Den madras man anskaffer sig, skal for eksempel passe til ens ønsker for hvor hård eller blød, den bør være. Der findes mange gode madrasser, det er bare om at finde den rigtige.

Mange forskellige madrasser til mange forskellige kroppe

En ny madras kan være tiltrængt, hvis din nuværende er ved at være slidt op. Den kan være brugt så meget, at den har formet sig efter din krop, fjedrene kan være sprunget eller madrassen kan have suget mange liter vand fra din krop, når du sveder om natten. Hvis det er tilfældet for dig, så er det på tide at investere i en ny, men det er ikke lige meget, hvilken madras du vælger, da der er meget stor forskel på madrasser. Derfor skal du tænke dig godt om, inden du går ud og køber en ny.

Find den rigtige hårdhed til din krop

Madrasser er lavet forskelligt og med forskellige hårdheder. Det første, du skal overveje, er derfor, hvilken hårdhed der er den helt rigtige til dig. Det kan du finde ud af på mange måder, men hvis du har nogle skavanker, så er der kun få alternativer, der passer til dig. Hvis du for eksempel har dårligt ryg, så kan det være du skal have en hård madras, fordi du får mere ondt i ryggen af at ligge på en hård. Det er ikke sikkert, at du selv kan vurdere, hvad det er bedst, hvis du har kronisk ondt nogle steder på kroppen, derfor skal du enten opsøge egen læge og spørge, hvad han kan anbefale. Du kan også altid hører personalet i den butik, hvor du vil købe din madras, om de måske har nogle typer, der er bedre til dig end andre, så du kan få en optimal søvn på din nye madras.

Få din drømmesøvn med en ny lækker topmadras

Vidste du at en god nattesøvn er direkte livsnødvendig for at din krop kan fungere optimalt? Ikke blot nedsænker en god nattesøvn mængden af stress, men også om natten foregår der nogle af de mest vitale restaureringsprocesser i kroppen. For eksempel er det blandt andet om natten, hvor de indtryk man har gjort sig om dagen lagres i vores langtidshukommelse. Undersøgelser har også vist at man uden ordentlig nattesøvn har større risiko for at udvikle stress, overvægt, kronisk træthed, vitaminmangel, koncentrationsbesvær, glemsomhed og nedsænket immunforsvar. Så uden en god nattesøvn kan man let risikere at helbredet halter i mere end én forstand.

komfortabel madras

Hvordan bevirker en topmadras en god nattesøvn?

Det er faktisk helt enkelt. De innovative materialer brugt i de forskellige serier af topmadras er udviklet til at understøtte din ryg og aflaste din krop, samtidig med at de er produceret i et varmetransporterende materiale, således at du får den bedste støtte, når du sover og på samme gang ikke vågner på grund af overophedning. Topmadrasserne har en naturlatex kerne på 5cm og er designet specielt til at kunne aflaste din krop under søvnen.

Forskellige typer af topmadrasser

Topmadrasserne forhandles i stort set alle størrelser, alle med en 5cm kerne af naturlatex med fokus på at yde din krop den bedste komfort. Afhængig af modellen kan du også finde en topmadras med indsyet møbelstof i siden, hvilket drastisk øger slidstyrken og holdbarheden. Duo topmadasserne forhandles i to varianter, en dobbelttopmadras, der passer til alle almindelige senge samt en speciel dobbeltmadras, der udover at passe til almindelige dobbeltsenge, også passer til sammensatte elevationssenge, idet topmadrassen er delt i midten og kun har et enkelt sammensiddende punkt. På den måde kan man frit udnytte elevationssengens muligheder uden at påvirke din partners komfort.

Topmadrasser passer på dig igennem hele natten

Topmadrassen betyder meget for kvaliteten af din søvn (foto dunlopillo.dk)
Topmadrassen betyder meget for kvaliteten af din søvn (foto dunlopillo.dk)

Det er vigtigt, at man sover godt, når man lægger sig i sin seng og lukker øjnene. Det kræver, at man har en seng, der tager sig af en. Derfor skal den have en god madras men vigtigst af alt, så skal den også have en god topmadras. Topmadrasser er finessen, der gør din seng endnu bedre at ligge i. Det er nemlig ikke nok bare at sove, det er også vigtigt, at kroppen slapper helt af. Med en topmadras får du den ekstra luksus, der gør, at din krop kommer helt ned i gear. Det er tiltrængt i en hverdag med fart på.

Topmadrasser findes i forskellige tykkelser og størrelser. Nogle er til enkeltmandssenge, andre er til dobbeltsenge. For eksempel findes der topmadrasser, som er ideelle til at skabe den perfekte dobbeltseng af to enkeltmandssenge. Topmadrassen fungerer som et tykt lag, der samler sengene og gør dem jævne at ligge på. Samtidig er nogle topmadrasser tykke og bløde, hvor andre er tynde og hårde. Topmadrasser passer til dine behov.

En mulighed for drømmesøvn

Det er vigtigt at gribe de muligheder, der opstår. Derfor skal du gribe en topmadras. Den er muligheden for at få en ekstra god nattesøvn. Topmadrassen har nemlig dels den egenskab, at den er lavet i latex eller skum, som gør den rigtig blød at ligge på. Derudover er topmadrasser også lavet i materiale, der absorberer fugt og holder dig tør. Det har en stor betydning for, hvor behageligt du sover.

Når man sover afgiver kroppen en stor mængde væske. Hvis dette samler sig i sengen bliver man hurtig tung, fugtig og træt i kroppen. Det er vigtigt at sengen får dig til at restituere bedst muligt. Det gør den, hvis topmadrassen tager sig af dig, når du sover. Invester i en topmadras – invester i en god nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.