Opbevar din vinsamling i flotte vinreoler

Sæt mere pris på din vinsamling (foto traevarer.dk)
Sæt mere pris på din vinsamling (foto traevarer.dk)

Det kan være at du har en stor passion for vin, og kender alt til druesorter og gode årgange. I så fald har du sikkert en velasorteret vinsamling og er altid mand for at finde den perfekte flaske vin til et måltid eller en gave. Det kan også være, at du slet ikke ser dig selv som vinekspert, men alligevel holder af den liflige væske og har et par flasker stående. Måske er du slet ikke ekspert på området, men kender alligevel til et par gode årgange og har gerne en god flaske liggende til en særlig lejlighed. Lige meget i hvilken grad du holder af vin, kan der være mange gode grunde til at investere i en vinreol til hjemmet.

Vinreoler får din vinsamling til at stråle

Hvis man holder af at have nogle vinflasker stående, så ved man også, at de nemt kan fylde en del. Vinkasser er ikke altid lige kønne, så det er her, at vinreoler kommer ind i billedet. Vinreoler findes i alle former, farver og designs, så der er helt sikkert nogle, der passer til din personlige smag. Vinreoler findes i forskellige materialer: lige fra træ til metal. Om du er til et strømlinet design i stål eller mere til en robust reol i træ, er der helt sikkert en vinreol til dig.

Vinreoler gør din vinsamling præsentabel og overskuelig

Vinreoler er smarte, fordi de giver dig mulighed for at sortere dine vinflasker og på den måde skabe overblik. Derudover ser det bare mere ordentligt ud, når dine vinflasker står placeret i en dertilhørende reol. Hvis du har en stor vinsamling, kan du få et større reolsystem opsat, som også kan passe ind i en lille vinkælder, hvis du er den heldige indehaver af en sådan. Hvis ikke du har en vinkælder, kan du også sagtens placere dine vinflasker i en lille vinreol over køleskabet. På den måde har du altid en god vin ved hånden, når du laver mad eller får gæster på besøg.

 

Find mere til samlingen her:

Brugskunst er af høj funktionel og æstetisk værdi

Vis dit smukke porcelæn med et vitrineskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.