Pas på dig selv med en behagelig håndledsstøtte

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård foto kontortingdk
Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård (foto: kontorting.dk)

Computer, computer, computer. Selv de folk med de mest aktive job har et par timer foran en computer. Og rigtig mange mennesker har et job, hvor de sidder hele dagen foran en computer. Det er langt fra godt for vores krop og sarte dele som vores håndled kan nemt få skader ved det. Du kan også få trætte håndled i mange håndværksfag, hvor du bruger hænderne og derfor måske kommer til at spænde meget i håndleddene. Er man begyndt at få ondt i håndleddene og har man tendens til at få det i hårde og travle perioder, så bør man få sig en håndledsstøtte.

 

Undgå ømme led

En håndledsstøtte er typisk et neopren bind, som sidder primært på håndleddet, men også op over noget af hånden og den går typisk omkring tommelfingeren. Dette betyder, at du stadig kan arbejde med håndledsstøtten på om end, den kan begrænse noget arbejde. En håndledsstøtte gør præcis som navnet indikerer: Den støtter håndleddet og aflaster det, når du arbejder med det. Ved du, at du har meget svage led, så er det en god idé at bruge en håndledsstøtte i perioder, hvor du skal arbejde meget med hænderne enten ved en computer eller ved andre ting.

 

Håndledsstøtte forebygger og plejer

På den måde går håndledsstøtten ind i forebygger eksempelvis musseskader. Håndledsstøtten plejer også på den måde, at den sørger for at kroppen kan hele sig selv, når håndleddet har været meget belastet. Du kan derfor bruge håndledsstøtten i flere sammenhænge. Sker det dog, at du begynder at få ekstremt ond i håndledet, så bør du se en læge. Du bør heller ikke sove med eksempelvis en neopren håndledsstøtte.

 

Læs mere om håndledsstøtten og køb en igennem Kontorting. Du finder dem på deres hjemmeside, der er www.kontorting.dk. Her finder du også mange andre ting til særligt kontoret.

 

 

Få mere inspiration:

Stoleunderlag – endnu en brik i puslespillet

Spred håb og hygge med et lys i vinduet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.