Puder der holder hovedet og nakken hele natten

hovedpude (foto: dunlopillo.dk)
Vælg en hovedpude, der passer (foto: dunlopillo.dk)

Når du ligger dig ned på din pude om aftenen, går du måske ud som et lys, efter en lang dag på arbejdet. Det kan også være, du ligger og filosoferer lidt, inden du skal sove eller at du ligger og snakker med din sengekammerat om dagen, inden du falder i søvn. Vi bruger meget tid i vores senge og når du ligger din krop til rette i sengen, så er det ofte med udgangspunkt i hovedpuden. Alle kender at have fået en dårlig hovedpude. En der er for høj, for hård eller for blød. Der er mange forskellige favoritter. Nogle kan endda bedst lide, slet ikke at sove med en hovepude. Der er forskellige behov og der er forskellige puder til forskellige mennesker.

Puder til gæster og puder til dig

Du finder bedst en god hovedpude ved at prøve lidt forskellige og så ved at rådføre dig med en ekspert i en sengebutik. Her kan du både prøve puderne og snakke med en, der ved helt præcis, hvad der findes på markedet. Når du har fundet den type pude, du bedst kan lide, så kan det være en god idé at kigge lidt rundt på nettet efter den type pude. Det kan være, der findes et firma, der laver særligt gode puder, som passer dig.

 

Slidte puder giver dårlig søvn

Puder uden dun eller indhold og puder, der er fedtede og gamle duer ikke. De giver simpelthen en rigtigt dårlig søvn, fordi du ikke finder dig tilpas på sådanne puder. Det kan godt være din datter er særligt glad for nogle gamle puder, fordi de giver tryghed, men det er simpelthen ikke værd at gennem gamle puder, for de er ikke særlig gode for hovedet at sove på. Ligegyldig hvilke type puder, der passer dig og din familie, så er de til at finde. Du kan eksempelvis prøve at kigge på et bredt udvalg af kvalitetspuder hos dunlopillo.

 

Kig også ind på disse indlæg:

Dansk design med grafisk spræl og kant fra Ferm Living

Praktiske og smarte senge til alle aldre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.