Senge til soveværelset skal være komfortable

Når man skal ud og finde senge til sit soveværelse, er der naturligvis en række overvejelser som man kan gøre sig. Når du gør dig disse overvejelser, bliver det nemlig nemmere for dig, at finde din kommende seng til dit soveværelse. Grunden til det er, at disse overvejelser er med til at forberede dig på dit køb af din nye seng til dit soveværelse. Disse overvejelser er altså med til, at kortlægge dine personlige og konkrete behov til din nye seng til dit soveværelse. Det er altså derfor en god og hensigtsmæssig måde, at forberede dig på dit kommende køb. Nogle af disse overvejelser kan eksempelvis være, at du skal overveje hvilken type seng det er, som du gerne vil have. Her er der mange forskellige typer af senge. Der er eksempelvis de helt klassiske, som er lavet i træ. Der er eksempelvis også nogle nye elevationssenge, som du hertil kan indstille efter dine behov. En af de første overvejelser, er altså at starte med, at finde ud af hvilken type seng du skal have i dit soveværelse

Find komfortable og hensigtsmæssige senge til soveværelset

En af de første overvejelser, du kan gøre dig, når du skal finde senge til soveværelset er altså at se på, hvilken type seng det skal være. En anden overvejelse kunne hertil være, at finde ud af hvilken madras din kommende seng til soveværelset skal have. Hvilken madras du sover på om natten, har nemlig stor betydning for din komfort.

Køb en seng der passer til dig

Det er naturligvis væsentligt og helt centralt, at du finder en seng samt en madras som gør, at du ligger komfortabelt og hensigtsmæssigt. Foruden en madras, kan du også overveje hvilken type topmadras du skal have til din kommende seng til soveværelset. En topmadras er nemlig hertil med til, at gøre din soveoplevelse meget mere komfortabel.

Senge tilbyder komfort til nattens tidsflugt i mørket

Senge holder hele vejen til banken. Senge giver mening, fordi de er vores sidste trygge værn i en hektisk og travl hverdag. Der er altid forventninger og krav stillet til det moderne menneske. Alle relationer indgås med øje for at skulle vedligeholde eller opfylde visse krav. Det giver mening, og det skaber en slags fylde, at tiden på den måde altid er nærværende.

Et nærvær i mørke

Hvordan er den nærværende. Den er nærværende, idet den bevæger os, idet den i sin linde strøm skaber konstante nye relationer og konstellationer imellem mennesker. På både godt og på ondt er det tiden, der er med til at sætte standarderne for kravene. Det er tiden som en erfaring af enten forbedring eller konstant udvikling, der er med til at gøre os villige som mennesker til at kunne yde vores bedste. Hvis det ikke var for tiden, ville det være svært at udfordre sig selv. Men tiden kan også være en hindring for refleksion eller omtanke.

Tidens passivitet

Tiden lytter ikke altid til det passive hjerteslag. Tiden giver ikke altid mening for omtanken. Hvordan hænger passiviteten så sammen med tiden? Jamen, man kan da sige, at der er en vis mulighed for passivitet og flugt fra tiden, så snart man lægger sig i senge. Man kan sige, at det er muligt i senge at falde i søvn og forlade tidens trygge favn. Det er som om, at det først er i kraft af senge, at det bliver muligt for os at falde i søvn og dermed væk fra søvnen. Vi vågner ofte med et sæt, når vi vågner i vores senge. Vi vågner ofte op ude af stand til at kunne sætte hoved eller hale i hverken årstal eller datoer. Hvordan kan det være? Det har noget at gøre med den magiske forbindelse, der finder sted i senge. Vi bliver simpelthen tilbudt en anderledes verden.

Praktiske og smarte senge til alle aldre

Nogle tænker at elevationssenge rimer på gamle mennesker. Det behøver de ikke nødvendigvis. En elevationsseng er en lille luksus i hverdagen. Den kan mange doble kvaliteten af din nattesøvn og udnyttelseseffekten af din seng. Søvn er en af de vigtigste ting i din hverdag og meget højt oppe på behovspyramiden.

Din seng er pludselig ikke bare en flad, lidt for blød madras med en topmadras. Din seng bliver verdens bedste drømmested, hvor du har lyst til at bruge alt din tid. Det gode ved elevationssenge er jo, at du kan justere på madrassen og sørger for, at du sidder eller ligger perfekt.

En elevationsseng er altså lige pludselig den bedste løsning for at få morgenmad på sengen! Du kan nemlig løfte hovedgærdet så meget, at du få dig en lækker diva. Du slipper for at stable bløde hovedpuder op i ryggen og alligevel synke alt for langt ned. Det justerer du bare med den medfølgende fjernbetjening.

Dunlopillo har Basic og Selection senge

Alle Dunlopillos senge er elevationssenge. De har to typer senge: Basic senge og Selection senge. Sengene styres med fjernbetjening, og på Dunlopillo.dk kan du finde en masser lækkert tilbehør. Eksempelvis så du kan sætte fjernbetjeningen fast på sengen.

Selection sengene findes i fire forskellige udgaver. De er alle sammen produceret i naturmaterialer, så du ikke bare får en god søvn men også i nogle gode materialer, der passer på vores natur og ikke anvender unødvendig kemikalier.

Hævebunden i Basic elevationssengene er polstret med kraftigt stof. De har fleksible lameller og der er 26 af dem, hvilket udgør en rigtigt god bund.

Størstedelen af livet tilbringes i vores senge

Vi har efterhånden hørt det rigtig mange gange – vi skal have otte timers søvn hver eneste nat, hvis vi skal være velfungerende. I modsætning til mange andre konstant gentagede råd, er det et vigtigt råd at overholde, hvis man vil have energi og overskud til hverdagen. Vi bliver nemlig stillet overfor flere og flere svære valg og ting at tage stilling til i hverdagen – ikke blot i arbejds- eller skolemæssigt regi. Det forekommer også i hjemmet, hvad enten man er ung udeboende studerende, eller om man er forældre i en stor børnefamilie. Derfor er det vigtigt, at man ikke undervurderer søvnens vitalitet. Hvad nogle måske glemmer er, at der er en simpel måde, at skabe sig et forspring på i forhold til søvnen. Rådet er, ganske indlysende, at man ikke må gå på kompromis, når man skal investere i en ny seng. Gør man det, risikerer man, at søvnkvaliteten falder – på den måde kan de næsten obligatoriske otte timer gå hen og blive omsonst, da kvaliteten af søvnen bliver for lav.

En seng har fået flere funktioner

Overholder man det klassiske råd med, at man skal have de otte timers søvn, så bruger man minimum en tredjedel af ens liv i sengen. Det må siges at være relativt lang tid, men hvad man også skal huske på, når man køber en ny seng, er at langt de fleste laver andet end at sove i sengen. Mange læser en god bog inden søvnen indtræffer, mens ligeså mange måske ser en god film om aftenen eller ser morgenfjernsyn, før man går i gang med dagens mange ærinder. Derfor kommer vi hurtigt til at bruge mere end otte timer, altså en tredjedel af vores liv, i sengen. Af den grund er det altså ganske åbenlyst en stor bjørnetjeneste, man gør sig selv, hvis man undervurderer opgaven, når man skal finde en ny seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.