Sengetæppe – til dig, der vil sætte dit præg på soveværelset

Sengetæpper farver hele sengen (foto cahetu.com)
Sengetæpper farver hele sengen (foto cahetu.com)

Sengetæpper kan tilføje mange ting til soveværelset. Det kan være netop dit valg af tæppe til sengen, der fuldfører det stilfulde udtryk du går efter. Det kan også være sengetæppets varme farver, der skaber en atmosfære af hygge og ro.

Et sengetæppe kan også tilføje en fornemmelse orden, når tæppet ligger flot bredt ud over sengen. Et tegn på, at du har styr på tingene i hverdagen og sætter pris på det pæne og enkle.

Uanset hvilket sengetæppe du vælger, er det en måde at sige noget om dig på. En måde at dekorere det mest intime værelse på, så folk, når de træder ind i rummet, får fornemmelsen af, at de lærer dig bedre at kende.

Fra mønstre til stilfuld enkelthed

Om det skal være i striber, tern, flotte mønstre eller ensfarvet kan sengetæpper give det ekstra touch, der gør, at dit soveværelse føles hjemligt, hyggeligt, stilfuldt, eller det hele på én og samme tid.

Sengetæpperne, der kan være alt fra midnatsblåt til en varm rød farve, er alle med til at føje et ekstra element til din seng og dit soveværelse. Et element der siger noget om dig som person, og skaber lige den atmosfære du gerne vil have, at folk oplever, når de træder ind i soveværelset.

Tilfører ekstra hygge

Et tæppe til sengen er ikke kun et tæppe. Det er også en måde hvorpå du kan skabe en atmosfære af hygge og tryghed i soveværelset.

På kolde nætter er et sengetæppe med til at holde dig og dine nærmeste varme, og med en kop lun te har du skabt de bedste rammer for en aften i hjemmet. En aften med afslappet hygge eller måske en aften med romantik.

Sengetæppet kan med sine mange udtryk og farver være med til at gøre dit soveværelse til et rum med ro, orden, intimitet og personlighed.

Leder du efter et sengetæppe? Så se her

Læs mere om sengetæpper her:

Gør dit værelse ryddeligt med et sengetæppe

Køb et sengetæppe og skab din egen stil

Sengetæpper er en del af boligindretningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.