Inspiration til boligindretningen

Sengetæpper skaber liv i boligen

Prikken over i’et i den perfekte og personlige boligindretning kan ofte være de små ting. En af de små ting kan være sengetæpper. For når det kommer til stykket, er det jo ikke alle, der har gemt sin seng væk, hvor ingen nogensinde ser den. Så hvorfor ikke gøre din seng til en bevidst del af din indretning? Det er her sengetæppet kommer ind i billedet. Der fås nemlig så mange forskellige sengetæpper, at du kan skifte alt efter, hvilket humør du er i, eller hvilke gæster du får.

Sengetæpper kan være farverige eller anonyme

Du kan få sengetæpper i mange farver og mønstre. Det passer perfekt til dig, som måske ellers har en ret anonym boligindretning. Det giver lige det ekstra pift, hvad enten sengen står i soveværelset eller stuen. En anden mulighed er at vælge et ensfarvet sengetæppe i en neutral farve som sort, hvid, grå eller beige. Det giver dig mulighed for at pynte din seng med farvestrålende puder i stedet. Så danner sengetæppet ligesom rammen om dine smukke puder. Der er mange forskellige måder at vælge sengetæppe på, så kig dig omkring. Så finder du hurtigt din egen personlige måde.

Brugskunst er af høj funktionel og æstetisk værdi

Hjemmet er ens ultimative fristed. Her kan man slå benene op, når man kommer hjem fra lange og ofte hårde dage. Her er man selv herre over regler, indretning og hvordan man ønsker at bruge sin tid. Derfor er det også vigtig, at man har det godt i hjemmets omgivelser og er glad for sine ting. Man kan nemlig opnå stor glæde ved at have ting i hjemmet, man er glad for. Der er nemlig ikke meget ved, at komme hjem til et upersonligt hjem, uden ting der hverken har affektionsværdi eller er rare at bruge og giver glæde i hverdagen. Derfor er det vigtigt at inventaret i ens hjem afspejler ens personlighed, og passer til de præferencer og glæder, man har.

handicrafts photo

Indretningen i dit hjem er din egen

Der er ikke nogen der kan fortælle dig, hvordan du skal indrette dig i dit hjem – og med rette. Dit hjem og din indretning skal afspejle netop dine ønsker og hvad der gør dig glad i hverdagen. Trives man i sit hjem, er der stor sandsynlighed for, at både ens velvære og produktivitet øges. Lys, varme og et behageligt hjem garanterer nemlig en mere behagelig og problemfri hverdag for alle i hjemmet. Hvor meget man når i løbet af dagen, efter man er kommet hjem, hænger ofte sammen med at der er rent og pænt. Det giver overskud at have et funktionelt hjem, man nyder at opholde sig i og se på.

Brugskunst er funktionelt og dekorativt

En måde man kan give sit hjem et personligt aftryk, er ved at indrette sit hjem med nogle brugskunstgenstande. Brugskunst opfylder både den umiddelbare funktion, de er designet til, men er derudover også ofte af høj æstetisk værdi og man kan således sagtens pryde sit hjem med forskelligt brugskunst til glæde og gavn hver dag.

Gør dit hjem super stilet med en fed plakat

Vi lever i dag i en tid, hvor det har en stor betydning, hvordan vores hjem tager sig ud. I forhold til for mange år siden, så er tiden i dag en anden, hvor situationen også er en anden. Vi lever i dag i en tid, hvor folk har en del mere at gøre med rent økonomisk end tidligere tider. Det betyder, dermed at folk har mere mulighed for at have en smag i forhold til indretning, møbler og andre ting, som skal pryde hjemmet. Det eksisterer i dag en stor verden af muligheder i forhold til indretning og tilhørende. Det kan være svært lige at finde rundt i denne jungle af muligheder, for man vil jo rigtig gerne have ting, som kan passe sammen og danne et dejligt hjem. Grunden til at det er så vigtigt, at man har et ordentligt hjem, og et hjem som man føler, at man kan være bekendt at have. Derudover som også på mange måder er det mest vigtige i forhold, hvordan man skal have det med sit hjem, så betyder det også meget, at man føler at ens hjem udtrykker de rigtige ting, fordi et hjem siger noget om, hvordan personen som bor i hjemmet er. Derfor har hjemmet en stor betydning i dag, og derfor er det noget som mange går op i.

poster photo

Gør dit hjem unik eller giv dit hjem det sidste pift med en fed plakat

Der er mange små ting, som man kan gøre i sit hjem, og disse ting kan gøre helt vildt meget ved et hjem og dets helhed. Blot en plakat kan være det, som giver et hjem det sidste pift af personlighed og stil. Der findes rigtig mange fede plakater både af mere kendte men såvel også ukendte kunstnere. Der er lige for enhver smag, lige fra nogle meget minimalistiske streger til et meget farverigt billede. Der er derfor at en plakat er et rigtigt godt element.

Lækre puder fortryller selv den mest kedelige sofa

Det sker, at man af og til bliver lidt træt af, at se på den samme indretning i længere tid ad gangen. Man siger jo, at forandring fryder, så hvis du synes, at stuen trænger til at blive shinet lidt op, så kan et par puder altså rykke en del. Puder er jo desuden også væsentligt billigere, en hvis du eksempelvis egentlig helst vil udskifte hele sofaen i dagligstuen.

Forbedr komforten med nogle ekstra puder

Med et par skønne puder, så sparer du den mængde penge, samtidig med, at der stadig er noget nyt og anderledes for øjet at se på. Puder kan være med til at live rummet noget mere op, i sær hvis du gerne holder din indretning til det klassiske og stilrene nærmest uden farver, så giver en pude i en lækker farve eller med et prydende mønster lige et fint knæk, så det ikke ligner, at din bolig er taget ud fra en gammel sort/hvid-film. Puder fås jo i alle mulige former og farver, så der er da bestemt også nogle, der matcher din smag. Derudover kan det altså også være enormt behageligt, hvis der er mulighed for at kunne sidde på en pude, eller at få én i ryggen, når man skal sidde længe i samme møbel.

Find dejligt store puder til sofaen

Det kan eksempelvis være, hvis mormor og morfar er med til julefrokosten, så vil de helt sikkert sætte pris på, at få noget lidt blødere til de efterhånden gamle knogler. Eller hvis du sidder godt i sofaen og kunne godt bruge lidt mere at hvile nakken på, eller hvis du i lænestolen godt lige kunne bruge lidt ekstra støtte i ryggen, så er det skønt, når der allerede er en pude inden for rækkevidde, og du derfor ikke behøver at rejse dig for at gå ind i soveværelset og hente en ekstra pude, der kan supplere til at have en bedre komfort.

Med et nyt sofabord giver du din stue nyt liv

De færreste mennesker vil ikke nikke genkendende, at nogen gange så kommer ens hjem altså til at se lidt trist ud. Den gamle indretning var flot engang, men nogen gange så har man bare brug for fornyelse. Det er langt fra underligt, fordi lige som alt andet så forandres moden inden for indretning. Og det er klart de færreste som altid følger med i det nyeste nye, men efter nogle år så er der altså brug for forbedring eller fornyelse. Ikke nok med så bliver møbler også slidte ligeså så bliver man nogen gange trætte af at se på det samme og det samme om igen. Det er ikke altid, at det behøver at være den helt store tur, nogen gange så kan ganske få forbedringer gøre en helt masse godt for ens hjems fremtrædning. Det er ikke ligegyldigt, hvordan vi bor nu om dage. Det handler ikke kun om at have et sted at sove, spise og leve. Et hjem er nemlig rigtig mange ting i dag. Det er både en base, hvor vi skal føle os trygge, og hvor vi kan slappe af fra alt andet omkring os. I samme så er hjem også et talerør, som fortæller en helt masse om, hvad det er for en person som bor i hjemmet.

coffee table photo

Giv din stue nyt liv med et smart og nyt sofabord

I stort set alle hjem er der en stue. Vi bruger i dag rigtig mange timer i stuen, både til at slappe af og se fjernsyn, men også et rum, hvor man har gæster. Det er vigtigt at have en stue som fungere, tingene skal passe sammen. Derfor skal særligt sofa og sofabord passe sammen. Derudover kan et sofabord give sofaen nyt liv, og hermed hele stuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.