Skamler gør det lettere at nå ting højt oppe og langt nede

Skamler er en af de små ting der gør livet meget lettere (foto traevarer.dk)
Skamler er en af de små ting der gør livet meget lettere (foto traevarer.dk)

Der findes ikke det, en skammel ikke er god for. Hvis du er i haven og hiver mælkebøtter op af græsplænen, kan det hurtigt blive en hård oplevelse for ryg og knæ, hvis du skal sidde på alle fire. Med bagen på skamlen slapper du mere af, mens du laver havearbejde.

Det samme gælder også, hvis du bevæger dig over i urtehaven. Længere tids arbejde i samme position skal helst foregå så afslappet som muligt. Hvis du sidder ned på en skammel, så har kroppen det roligt, men du kan samtidig godt nå de nederste rødder.

Inde i stuen er skamlen også en god ven. Der er altid noget, man ikke kan nå på øverste hylde. Det hjælper en skammel dig på simpel og neutral vis dig med. Du behøver hverken store stole eller ryglæn, der står i vejen. En skammel er nok, den er et let at flytte på, og den gør dig både højere og lavere på afslappet vis.

Vælg skamlen, der passer til dig

Der findes et stort udvalg af skamler. Nogle er meget lave, andre er næsten lige så høje som stole. Der findes også det, der hedder en høj skammel. Det er en skammel, der snarere minder om en barstol.

Der er altså et bredt udvalg af vælge fra. Hvilken skammel har du brug for? Nogle er lavet i plast, andre i træ og andre igen, de er lavet i metal. Der findes altså et væld af materialer, du kan mængde dig i, når du vælger skammel. Det vil også sige, at du nemt kan få en skammel, der passer til drivhuset, læsestuen eller tv-køkkenet.

Uanset hvor du trænger til at have en skammel stående, så findes der en, der passer – stor eller lille, høj eller lav. Den er god at have stående – også hvis det er fordi, man trænger til et kort siddende hvil.

Se på skamler hos traevarer.dk

Få mere inspiration til skamler her:

Skamler du også ting og sager sammen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.