Smarte tv borde til ethvert rum i huset

tv-borde kan bruges til meget andet end dit tv (foto ide.dk)
tv borde kan bruges til meget andet end dit tv (foto ide.dk)

Det er dejligt at snuppe fjernbetjeningen, smække benene op og se dagens nyheder, en god film eller bare at zappe lidt rundt blandt de mange kanaler, der findes. Tv-et samler familien og vennerne og giver os alle sammen mulighed for at slappe af og blive informeret om samfundets- og livets gang.

Mange hjem har mere end et tv. Nogle har et i stuen og et i soveværelset. Andre foretrækker at have et i køkkenet, så man kan se dagens morgennyheder, mens morgenmaden bliver lavet. I familier med børn er mere end ét tv næsten et must, for tv’et er god underholdning for børnene, men det er ikke sikkert at resten af familien vil følge med i tegneserierne.

Til de mange tv hører tv-borde. De er en smart løsning til dig, der ikke vil have dit tv hængende, men gerne vil have det stående på et bord. Der findes mange forskellige tv-borde. Du kan finde inspiration på IDEmøblers hjemmeside, der hedder ide.dk. 

Tv-borde til andet end tv’et

Tv-borde kan bruges til andet end dine tv. Det er ofte udstyret med et par hylder, hvor du kan stille din film, dvd-afspiller eller andet tv-udstyr.

Hvis du har børn eller legebørn i huset, så er en playstation sikkert også en nødvendighed. De flyder en del og der er altid en masse tilbehør, som skal kunne gemmes af vejen. Du kan vælge en med skuffer, hvor du kan putte ledninger og andet i.

Find flotte og smarte tv borde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.