Sofa som trin ind til en anden, hyggelig og vedkommende verden

En sofa skaber hygge i stuen (foto ilva.dk)
En sofa skaber hygge i stuen (foto ilva.dk)

Sofa er godt design og godt til hjemmet. Uden en sofa er det svært at forestille sig et lækkert og inviterende hjem. Hjemmet bliver lækkert og rart at være i, når man har den helt rigtige sofa i stuen. Stuen skal helst være det her helt inviterende rum, der åbner sig op for os, når vi træder ind i det. Den helt rigtige stue emmer af både hygge og ro. Den helt rigtige stue forbinder os med hinanden og gæsterne med hjemmet.

Forbindelsen mellem design og brug

En sofa er på den måde en forbindelse mellem design og brug. Den skal kunne rumme det hele. En god sofa har plads til hele familien og giver samtidig også plads til huset at kunne udtrykke sig selv i. Det er altid rart for familien at sætte sig i en sofa, der lader dem kærtegne dens mange folder med en kærlighed hidtil uset. Vi sætter vores lid til ting, vi sætter vores lidt til dem uden, at vi egentlig ofte er klar over det. På den måde er en sofa en slags ledetråd i hjemmets mange dimensioner. Dimensioner, der arbejder på kryds og på tværs afslører sig i sofaens væsen på en sand og åben måde.

Forførelse med en sofa

En sofa er på den måde meget mere, end man lige går og tror. Tit bliver man forført af en sofa uden rigtigt at vide det. Men selve forførelsen startede måske allerede, da man trådte ind i rummet. Rummet, der åbnede sig op og på den måde forestillede noget for en. Man blev grebet af rummets mulighed. Hvilken mulighed? En mulighed for at være et med rummet og åben i rummet selv. En sofa er dette trin ind i det hinsides, et trind i et rum, hvor tosomheden eller ensomheden kan være. I en sofa er plads til alle slags luner.

 

Find en flot sofa hos ILVA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.