Stoleunderlag – endnu en brik i puslespillet

Stolen kører bedre på et stoleunderlag (foto kontorting.dk)
Stolen kører bedre på et stoleunderlag (foto kontorting.dk)

Måske er du en af dem, der bruger det meste af arbejdsdagen på et kontor. Sådan ser hverdagen ud for rigtig mange danskere. Derfor er det meget relevant at tage op, hvordan man kan gøre kontoret til et godt sted at være, så man har de bedste rammer omkring sig, når man skal yde en koncentreret og effektiv arbejdsindsats. Hér er der mange fysiske og praktiske ting, som spiller ind. For eksempel kan noget så simpelt som et stoleunderlag have en gavnlig virkning på, hvordan det føles at sidde på kontoret i 8 timer hver dag.

Umiddelbart er udseendet og fornemmelsen af gulvet på kontoret måske ikke noget du lige tænker over, når du sidder og taster løs på computeren eller læser den ende side igennem efter den anden, men ikke desto mindre kan det have en indflydelse.

Et stoleunderlag er beregnet til at ligge under den kontorstol, som du sidder på. De fleste af disse underlag bliver lavet i plastik. Først og fremmest sørger de for, at du let kan rulle rundt på din stol i det område, som du sidder i. Det er praktisk, hvis du har brug for at flytte dig fra den ene ende af skrivebordet og tilbage igen flere gange i løbet af arbejdsdagen. Du vil opleve, at et stoleunderlag fungerer fantastisk sammen med de fleste kontorstole, så det er helt sikkert også relevant for dig.

Man bruger også stoleunderlag til at få gulvet til at se pænere ud. Stoleunderlag kan være sorte, hvide, grå eller mere iøjenfaldende farver. På den måde kan du let få dem til at passe ind i kontorets generelle indretning. Hvorfor ikke foreslå din chef eller en medarbejder i HR at se nærmere på fordelene ved stoleunderlag til de ansatte? I vil ikke fortryde jeres valg!

Køb stoleunderlag hos Kontorting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.