Udskift din altandør og få en lysere lejlighed

En smart fransk altan (foto minaltan.dk)
En smart fransk altan (foto minaltan.dk)

En af de ting der gør, at man får energi til at komme I gennem hverdagen, er lys. Uden lys kan man hurtigt gå i dvale, og så kan selv de mindste opgaver virke hårde at komme i gennem. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at der kommer lys ind i ens bolig. Hvordan man lige gør dette, kan dog være svært at finde ud af, men der er heldigvis rigeligt med måder at gøre det på.

Udskift altandøren med en altandør af glas

Hvis man er så heldig at have en altan, vil man udover vinduerne i lejligheden, også have en altandør. Denne er faktisk en genial kilde til lys, selvom mange ikke tænker over det. En altandør giver nemlig mulighed for, at man kan få lys ind i den nederste del af lejligheden. Man skal blot udskifte sin gamle altandør med en altandør, der er lavet af glas fra top til bund. Fordi der nu er glas i bunden, vil lysmængden i lejligheden blive øget betydeligt. Samtidig vil det også gøre det rarere, at sidde på altanen. Det skyldes, at man nu også kan kigge ind i lejligheden, når man sidder på sin altan, og derfor vil det ikke virke klaustrofobisk, at opholde sig på altanen.

Lette gardiner over din altandør og vinduer

Noget andet man kan fokusere på er ens gardiner. Hvis man har tunge gardiner der fylder meget, og derfor skygger for det lys der kommer ind fra vinduerne og altandøren, vil man hurtigt kunne få en mørk lejlighed. Vælger man at udskifte disse gardiner med nogle meget lettere gardiner, der ikke fylder lige så meget, vil man få en lysere lejlighed. Her er det dog også vigtigt, at man vælger lyse gardiner.

Find den altandør du gerne vil have til din lejlighed hos minaltan.dk.

 

Læs mere:

Fransk altan pris og kvalitet skal henvende sig til dig

Stålaltaner gør soltimerne længere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.