Vælg et gardin med omhu

Rullegardin eller klassiske forhæng? (Kilde fischer-danmark.dk)
Rullegardin eller klassiske forhæng? (Kilde fischer-danmark.dk)

Et gardin indgår lige så meget i boligindretningen som din sofa, dine lænestole og dine lamper. Derfor kan det være en god idé at finde de perfekte gardiner, der giver din boligindretning et lille ekstra pift. Heldigvis er det med tiden blevet lettere og lettere at få gardiner, der passer præcist til din smag og dine behov. Så længe du har idéen, kan næsten alt blive til virkelighed.

Gør dit gardin personligt på et let måde

Som sagt vil flere firmaer gerne være med til at skræddersy dine gardiner, så de passer lige til din stil i hjemmet. Der findes forskellige slags tekstiler, du kan vælge imellem. Desuden laver flere kendte designmærker også gardiner. Vidste du for eksempel, at Ralph Lauren laver gardiner?

Det skal være let at få nyt gardin

Det besværlige er selvfølgelig altid at få målt op til gardinerne og til sidst sætte dem op. Du fumler med målebåndet, og pludselig er gardinerne ikke blevet fremstillet i den rigtige størrelse. Men her er der også hjælp at hente. Mange gardinfirmaer vil gerne komme og måle for dig, lave gardinerne og så til sidst hænge dem op. Selvfølgelig koster det lidt mere end at gøre det selv, men så undgår du altså også, at det bliver en ommer. Gardinerne kommer til at passe, fordi firmaerne er professionelle. Så tænk over det, hvis du vil have personlige gardiner leveret og sat op.

Klik her for at se et udvalg af gardiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.