Er det tid til, at han får sit eget værelse?

Vent ikke for længe med at give børnene deres eget værelse og egen junior seng (foto traevarer.dk)
Vent ikke for længe med at give børnene deres eget værelse og egen junior seng (foto traevarer.dk)

Når man lige har fået en baby, sover han ofte inde hos sine forældre. Men når han bliver større, ja så skal han have sit eget værelse, som han kan både sove på og lege på. Men hvordan indretter du lige det helt perfekte børneværelse? Her får du inspiration og ideer.

Vælg en justerbar junior seng

Et børneværelse skal været et rart sted at være, og samtidig skal det være ret praktisk. Først og fremmest er det vigtigt, at der er nogle helt elementære ting på plads. F.eks. et puslebord, hvis man ikke har plads til det på badeværelset. Vælg et puslebord i en neutral farve og hæng hylder op eller hav en kommode stående, hvor ting som bleer, servietter og hvad man ellers har brug for, når der skal skiftes ble, er tæt på.

Udover et puslebord er et skab også en god investering. Her kan der være alt babyens tøj, og samtidig kan der være plads til ekstra bleer, stofbleer og andre baby ting.

På sådan et barneværelse skal der selvfølgeligt også være legetøj. Et godt råd, når det kommer til lejetøj, er, at sortere det i nogle store kasser, som f.eks. kan sættes på en reol. Lav en kasse med bamser, en med biler og en med duplo legeklodser. Skriv på kasserne, hvad der er i dem, så det er let at finde frem til.

Sidst men ikke mindst skal der være en god seng, som barnet kan sove i. Et godt råd er at vælge en seng, som barnet ligesom kan vokse med. Det kan man f.eks. med en justerbar seng, der kan laves længere alt efter, hvor meget barnet vokser. I kan også vælge en helt almindelig seng, men så husk at købe den stor nok, så barnet kan bruge den lang tid.

Find en junior seng hos traevarer

 

Find junior sengetøj her:

Junior sengetøj skal være spræl og farver

Sengetøj junior – Skab ekstra hygge omkring sengetid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.