Om bloggen

Hjælp til boligindretning over hele linjen. Det er formålet med dette site. Alle har brug for et hjem, og et hjem kræver en hyggelig indretning. Vi ved, hvor svært det kan være at få det hele til at flaske sig i den nye bolig. Derfor har vi lavet et site, hvor du kan vælte dig i gode råd og tips til, hvordan du indretter, så det passer til dig. Vi har sorteret i det enorme udvalg, vi har støvsuget nettet for de bedste tilbud, og vi serverer hele molevitten til dig, så du kan komme godt i gang med at skabe dig et nyt hjem. God fornøjelse.

Vi tænker i kvalitet

Som sagt er det vores mål at kunne levere tips til boligindretning i hele dit nye hjem. Men det betyder ikke, at vi ikke screener de produkter, vi skriver om, meget grundigt. Vores erfaring er nemlig, at du ikke altid bliver gladest for det billige alternativ. Du kan ikke være sikker på holdbarheden, og boligindretning skal helst være en langtidsinvestering. Derfor skriver vi kun om produkter af god kvalitet. Vi mener, at du fortjener det bedste til den billigste pris.

Tips til det nye byggeri

Er du en af dem, der drømmer om at bygge dit nye hjem op fra bunden? Eller vil du gerne udvide din lejlighed med et par udendørs kvadratmeter på en altan? Uanset, hvilket nybyggerprojekt du kunne tænke dig, vil vi gerne hjælpe dig godt i gang. En del af dette site er derfor helliget nybyggeri. Der er tips til, hvordan du strukturerer en byggeproces på en god måde, gode råd om, hvordan du kommer godt i gang og får økonomien til at slå til. Vi ved, hvor svært det kan være at overskue så stort et projekt. Derfor har vi også fundet nogle gode bud på, hvem der kunne være dit byggefirma.

Få overblikket hurtigt

Markedet for boligindretning er kæmpe stort. På sitet har vi valgt de produkter ud, som vi mener, er værd at kigge på. Uanset, om du starter helt fra scratch og bare leder efter inspiration eller om du går efter et specifikt produkt, er det nemt at finde rundt. Søg direkte på produktet, klik på en af kategorierne, eller led lidt mere sæsonorienteret. Det er helt op til dig.

Vi vil gerne forbedre os

Vi vil gerne tættere og tættere på vores mål: At give dig den allerbedste vejledning indenfor boligindretning. Med hvert indlæg gør vi os umage for at give dig den bedste oplevelse. Men vi har brug for din hjælp. Skriv til os, hvis du har nogle gode råd, du mener, andre kan få glæde af, eller hvis du synes, du sidder og mangler noget. Uanset, hvilken slags feedback du kommer med, tager vi i mod den med kyshånd. På forhånd mange tak for hjælpen.