To champagneglas ved siden af pynt

Sådan holder du en fed fest i dit hjem

Synes du også, at det kan være rigtig svært at holde en fed fest i dit hjem i øjeblikket? Især her nu, hvor man ikke må være så mange samlet eller holde de store fester på offentlige steder? Heldigvis behøver man hverken være mange mennesker eller have et stort hjem for at holde en god og vellykket fest. Læs med her og få noget inspiration til, hvordan du kan holde en fed fest i dit hjem.

Start med det vigtige

Måske tænker du, at det hurtigt kan tage overhånd, hvis du skal til at investere i en masse festartikler til din fest derhjemme. Men det behøver du faktisk ikke. Og heldigvis behøver festartikler ikke være dyre eller besværlige.

Det bedste er faktisk, hvis du begynder at købe alt det vigtige til netop din fest derhjemme. Måske er det en fest for dine børn? Så kan det være vigtigt for jer med balloner og hyggelige bordkort, som kan gøre dagen lidt mere speciel. Så er det selvfølgelig de festartikler, du måske vælger at købe ind til indenfor.

Hvis du modsat skal holde en fest for dine nærmeste venner, kan det være dejligt med engangsservice, så du ikke skal tænke på opvasken under festen. Så kan du lidt nemmere blot nyde dine venners selskab og hele festen.

Start med det vigtigste i dit budget. Så kan du altid finde alt det sjove derefter. Husk også, at du inde på Billig Billy kan finde masser af fine festartikler til billige penge. Så bliver det hele lidt sjovere.

Glem ikke alt det sjove

Selvom du måske er på et budget, er det stadig super vigtigt at investere i nogle sjove genstande og lege, som du og dine gæster kan hygge sig med under festen. Det er især vigtigt under hjemmefester, hvor det hele ellers godt kan blive en smule hverdagsagtigt og kedeligt.

Et helt almindeligt brætspil er ofte et godt sted at starte. Dog kan de være dyre at investere i, hvis du ikke allerede har nogle. Derfor kan det være en billig løsning, hvis du investerer i et spil beer pong fra Billig Billy. Så mangler du kun alkohol eller vand at hælde i kopperne, samt et bord eller anden overflade, som du kan sætte kopperne på.

Hvis du er ekstra fancy, kan det være rigtig sjovt at sætte en turnering på benene, hvor dig og dine gæster kan dyste imod hinanden.

Hvad med det praktiske

Selvom det er det mindst sjove punkt, så skal der desværre også ryddes op efter en god fest. Sørg for at have købt nogle gode og nemme festartikler, så du ikke skal bruge hele dagen efter på oprydningen. Det kan igen være service af engangsplast (som du selvfølgelig sorterer), eller det kan være at undgå glitter, så du ikke skal bruge tusindvis af timer på støvsugningen dagen efter. Alt i alt er det altså slet ikke så svært som det lyder at holde en fed fest i dit hjem. Det kræver blot lidt planlægning.