Et nøgleskab er ideelt, når man er flere om at dele nøgler

Nøgleskab (foto: kontorting.dk)
Nøgleskab (foto: kontorting.dk)

Det lyder måske lidt som en kliche, men rigtig mange mennesker har prøvet at miste deres nøgle. Ofte har man et helt nøglebundt med en masse forskellige nøgler, og det kan således være en stor udfordring at holde styr på dem alle. Det er nemlig ofte ikke kun nøglen til cyklen, lejligheden eller garagen man skal holde styr på, det er ofte også nøgler i arbejdssammenhæng, der pludselig også er i ens varetægt. Især ens arbejdsnøgler er det rigtig surt at smide væk. Det er nemlig nøgler man ikke kun selv er afhængige af at huske, men også alle ens kollegaer. Hvis man smider en vigtig nøgle væk, kan det således forsinke flere ansattes arbejde op til flere timer. Enten fordi der kommer en låsesmed eller fordi at nøglen på magisk vis dukker op igen. Desværre er det sjældent, at man er så heldig, at ens nøgle lige pludselig igen dukker op ud af ingenting. Dette er et problem rigtig mange mennesker kender til – hvad end det er ens private nøgler, eller nøglerne man bruger i arbejdsøjemed.

Hvordan kan man holde styr på sine nøgler?

Alle har hver deres små rutiner og huskeregler, der hjælper dem til at holde styr på deres nøgler. Det kan være alt fra et bestemt sted, hvor man altid lægger dem, når man kommer hjem. En skuffe, en skål eller noget tredje ser man ofte. På arbejdet er dette dog ikke altid nok – især ikke hvis man er flere om at dele et sæt nøgler.

Et nøgleskab er ideelt, når man er flere om at dele nøgler

Hvad man kan gøre, når man deler nøgler med sine kollegaer er at anskaffe sig et nøgleskab. Et nøgleskab hjælper en til at holde orden i sine nøgler, organisere dem og hjælper således også en til at huske at hænge dem tilbage, når man har brugt dem.

 

Find et smart nøgleskab her: http://kontorting.dk/products/noegleskabe.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.