Højstole er den langsigtede løsning til børn

Mangler i en højstol? (foto traevarer.dk)
Mangler i en højstol? (foto traevarer.dk)

En af de ting der kendetegner børn, og som er en konstant kilde til udskiftning af alverdens ting i hjemmet, er at børnene konstant vokser. Det betyder, at de ting man har købt for nylig, hurtigt kan erstattes af nye ting, da barnet lynhurtigt er vokset fra dem. Det kan være en kilde til frustration, men ikke desto mindre en uomgængelig omstændighed. Højstole er dog på sin vis et forsøg på at gøre op med denne tankegang. Her kan højden indstilles, så dit barn kan benytte stolen i rigtig mange år fremover.

Få den lille med til bords

Højstole er gode af mange forskellige årsager. Den almindelige årsag til at anskaffe sig en højstol, er at der er tale om en stol som barnet kan vokse med. I og med at både siddehøjden og højden på fodstøtten kan justeres til barnets størrelse, vil man i mange år kunne tilpasse stolen, således den passer præcist til barnet. Det vil sige, at man ikke skal ud at investere i nye stole til børnene år efter år, så snart de er vokset en anelse fra den nuværende stol.

Den velkendte bøjle man kan montere på overdelen af højstolen er også blandt årsagerne til at netop den stop er blevet så populær. Med bøjlen, er det muligt allerede fra barnet er meget lille, at benytte sig af højstolen, uden at skulle bekymre sig om hvorvidt barnet mister balancen og dermed ender med at falde på gulvet og slå sig. Det er en rigtig god sikkerhed for forældre, der ønsker at kunne foretage sig andet end blot at sidde og holde opsyn med et barn som er placeret i en højstol.

Højstole er lig med høj stabilitet

I modsætning til nogen stole designet til voksne, hvor de visuelle udtryk er vægtet over stabiliteten, så er højstolen designet med sikkerheden i højsædet. Det betyder med andre ord, at højstolen er designet således barnet ikke kan vælte stolen ved at rokke fra side til side. Det er en meget stabil stol i træ, som sikrer at børnene ikke kommer galt af sted.

www.traevarer.dk kan du finde en række forskellige højstole.

Find flere hjælpemidler her:

Stoleunderlag – endnu en brik i puslespillet

Skamler gør det lettere at nå ting højt oppe og langt nede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.