Køb gode rensesvampe i stål uld til dit storkøkken

rensesvamp i ståluld er gode til udflugter og storkøkkener foto kontortingdk
En rensesvamp i ståluld er gode til udflugter og storkøkkener (foto: kontorting.dk)

I et industrikøkken går det stærkt. Maden skal lige pludselig være klar, og ligegyldig hvor meget personalet har forberedt sig, så er det næsten uundgåeligt at der lige pludselig kommer fart over feltet. Derfor sker det også at ting brænder på eller fade bare blive præcis så beskidte, at det er svært at gøre dem ordentlig rene med bare en tur i opvaskemaskinen. Renlighed i et køkken og i særlig grad i et industrikøkken er en nødvendighed. Derfor er det vigtig at have noget godt udstyr til at gøre rent med.

 

Køb et stort parti rensesvampe i stål uld og spar

Der findes mange smarte rengøringsprodukter, men intet fungerer så godt som knofedt. Knofedt og så en lille smule hjælp fra eksempelvis en rensesvamp. Rensesvampe fås bedst i stål uld. Stål uld er en svamp lavet af stål. Stålet er tyndt og rullet sammen i en luftig garnøgle. Det skader derfor ikke det, du gør rent, da det er fleksibelt. Vær dog opmærksom på, at du ikke skal bruge stål uld på meget sarte overflader, da det kan skade flot emalje eller teflon pander. Brug stål uld på solide køkkenredskaber som gryder og stålpander. Det er et faktum, at når du køber meget, så sparer du penge.

 

Få selv genstridige pletter af

Når du køber et stort parti af rensesvampe i stål uld, så sparer du også penge og har du eksempelvis et storkøkken, så kan du ligeså godt købe et stort parti, da du med garanti vil få brug for mere end to stål uld svampe. Du kan købe stål uld svampe hos Kontorting. Faktisk kan du bestille rensesvampene i stål uld direkte igennem kontortings webshop. Webshoppen finder på www.kontorting.dk. Kontorting har desuden et stort udvalg af andre praktiske ting, som en virksomhed kunne have brug for i større partier. Du kan også finde eksempelvis firmagaver, slik og papirklips på Kontortings hjemmeside.

 

Læs også:

Kuglepenne giver personlighed i en upersonlig tid

Stoleunderlag – endnu en brik i puslespillet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.