Læs her, for få råd omkring sikring af din altandør.

Åben dine altandøre og nyd din udsigt (foto minaltan.dk)
Åben dine altandøre og nyd din udsigt (foto minaltan.dk)

Der kan være mange gode grunde til at ville anskaffe sig en altan, og der er ikke noget mere hyggeligt, end at sidde på sin altan på varme sommeraftener med et koldt glas lemonade. Det kan endda være fristende at lade altandøren stå åbent, netop fordi der er dejlig varmt, eller hvis I vil lufte ud i lejligheden imens I er væk. Det er ikke en god ide, at lade døren stå åben. Hvis man gerne vil have muligheden for at lufte ud, eller have døren stå åbent på de varme sommernætter, er det en god ide, at anskaffe sig altandøre, hvor man har lås på, som tyvene ikke kan komme ind ad.

 

Din altandør skal være sikker.

Hvis man har en hasplås, eller en anden forlænget løsning, så døren virker åben, men i virkeligheden er låst, kan det hjælpe på de ekstra varme sommeraftener, hvor man ikke kan holde ud at have altandørene lukkede. Udover at sørge for at holde altandøren lukket, og sætte en forsvarlig lås på døren, er det også en god ide, at kigge efter altandøre, som er solidt bygget. Led efter de rigtige materialer, så I ved at døren er holdbar, og at det ikke er nemt for tyvene at bryde ind, selvom de ser genstande ind igennem jeres vinduer. Tal med producenterne af altandøre, så I kan finde den bedste løsning til jeres altan.

 

Hvilken altandør er den sikreste?

Der findes flere forskellige typer altaner, og derfor findes der også mange varianter af altandøre. Der er skydedøre, som gør det nemt at komme ind og ud, og hvis man har mindre plads på altanen, er det en god ide. Skydedøren kan også være svær for tyvene, da der ikke er en lås de kan bryde op, men man skal derimod være inde i huset for at få den åbnet. Skydedøre er dog som oftest lavet mest af glas, så man kan kigge igennem dem, og det er en enkelt indgang for tyvene. Man kan også få almindelige altandøre, som har en lås der ikke kan bryges op. De har kun håndtag indenfor, og det gør det sværere for tyvene at finde indgang gennemaltanen. Et godt råd sammen med den altandør man vælger, er at få lavet et velfungerende alarmsystem, som kobles op til alle indgange.

 

Find ud af om dine altandøre er så sikre, som du tror de er.

 

Læs også:

Fransk altan pris og kvalitet skal henvende sig til dig

Altaner priser – få en god løsning lige til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.