Sådan finder du den bedste altan inspiration

I bund og grund er det en smagssag (foto minaltan.dk)
I bund og grund er det en smagssag (foto minaltan.dk)

I Danmark har der i det seneste årti været en stor tendens til at få sat altaner op i forbindelse med lejligheder og huse. Mange har fundet ud af, hvor billigt og nemt det er at få en altan og dermed tilføje en helt ny udendørsdimension til ens ejendom. Hvis man for eksempel bor i en lejlighed, er der ikke altid lige let adgang til den friske luft udenfor, men med en altan kan man træde direkte udenfor fra ens stue eller køkken. Også husejeren kan have gavn af at få sat en altan op deres ydervæg på husets øvre etager.

 

Find lige den stil der passer til dig

På grund af den store efterspørgsel, der har været blandt danskerne til nemme og billige altanløsninger, er der kommet en hel del firmaer, det tilbyder mange forskellige former for altanløsninger til forskellige priser. Almindeligvis sætter man en altan op ved at bolte den fast til ejendommens ydremur og lave en åbning i forbindelse med et eksisterende vindue. Derfor er der sjældent nogle grænser for hvordan ens altan kan se ud, ud over de regler og overensstemmelser, der måtte være i en eventuel ejerforening. Derfor gælder det om at finde den altanløsning, der både passer bedst til beboernes fysiske behov, men også det visuelle udtryk, som en altan giver.

 

Meget altan inspiration at hente på nettet

Der findes nemlig mange forskellige udtryk. Normalt består en altan af en bund, som fastgøres til muren. Denne er typisk lavet af en form for stål. Derudover kan man vælge forskellige former for belægning til gulv. Dette kunne være metalgitter, da det er nemt at holde rent og ikke er så sårbart overfor alger og rødvinspletter. Derudover kan man også lægge træbrædder på sin altan, som kan give et pænt og varmt udtryk. Samtidig er det måske mere behageligt at gå på end metalgitter. Der findes også en del forskellige gelændre og rækværk, som skal sikre, at der ikke falder noget ud over altanen.

 

Hvis du vil vide mere om altan inspiration, så klik her

 

Mange får meget ud af stålaltaner som er en smart løsning

Design jeres egen balkon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.