Strøm

Få 100% klimavenlig strøm fra Danmark

Hvis verden skal bestå, skal vi sørge for at bruge mere vedvarende energi. I Danmark har vi en god udvikling på det område. Det er muligt at få strøm fra et selskab som levere energi, der er klimavenlig. Samtidig garanterer de at strømmen er 100% danskproduceret.

Viden om klimavenlig strøm

Når du tænder dine elektriske apparater, udledes der en vis mængde af CO2. Strømmen fra klimavenlige anlæg produceres eksempelvis af solceller og møller. Det hjælper på reduceringen af udledningen af klimagasserne.  Strømmen der kommer ud af din stikkontakt, vil normalt være en blanding af energi fra forskellige kilder. I Danmark er elproduktionen fra vindmøller ca. 35% af den samlede mængde. Strømmen fra solenergi er på 2% i Danmark. Hvis du bruger mindre strøm, vil du også udlede en mindre mængde CO2. Derfor kan det være en rigtig god ide at se på dit strømforbrug. Du kan få hjælp og rådgivning til at spare på strømmen hvor det er muligt.

Energi på en ny måde

Blue Energy er et nyt energiselskab, som slår sig ned på at være 100% danskproduceret klimavenlig strøm. De vil bryde med de traditionelle komplicerede regninger og skabe overblik for forbrugeren. Effekten af den strøm du får i stikkontakten, er altid den samme. Det er ligegyldigt for effekten hvilken energikilde der er anvendt til at skabe strømmen. Omvendt har det bestemt noget at sige, hvem du støtter når du betaler elregningen.

Blue Energy har den anskuelse at kunderne ikke er ligeglade, når det kommer til hvordan strømmen bliver lavet. Fossile brændstoffer udgiver en stor mængde CO2 som kommer op i atmosfæren. Rigtig mange klimaeksperter verdenen over, er enige om at det er en direkte årsag til mange af de klimaforandringer som ses. Hvis det ikke bremses nu, vil det kun blive værre i fremtiden.  Derfor sælger Blue Energy strøm fra producenter af vedvarende energikilder som f.eks. vindanlæg og solceller.

Visionen er stor hos Blue Energy. De vil have en grøn omstilling af energisystemet i hele Danmark. Missionen er at give mulighed, for at alle danskere kan købe deres egenproducerede grønne energi. Det skal være muligt for forbrugerne at forstå forskellen. Blue Energy vil selv ændre på systemet og gøre en forskel. Det vil kunne skabe en fordel økonomisk og sætte gang i visionen.

Fri strøm til alle pengepunge

Hvis du sidder med en stor familie, kan det være svært at nedbringe beløbet på elregningen. Ved at benytte dig af Blue Energys pakker, kan du få en pakke der svarer til ethvert forbrug. Du behøver ikke tænke på kilowatttimerne, fordi med en pakke med frit forbrug kan du bruge løs uden regningen stiger. Der findes fire pakker, hvoraf de to er hvor du betaler efter forbrug, og de to andre er med frit forbrug.

Med i pakkerne får du klimavenlig energi og fri film om søndagen. Der er nemlig Cinema:Play inkluderet i pakkerne. Det gør at du kan streame gratis film hver søndag hele året. Med fri pakkerne får du også rabat til en række forskellige dagligvarer og forlystelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.