Tesla holder til opladning i indkørsel af hjem

Hvorfor burde man købe sin egen ladestander til hjemmet?

Er du også en af dem, der har gået og overvejet muligheden for at udskifte den gamle benzinsluger med en moderne el-bil, så er du langt fra alene. Flere og flere danskere vælger nemlig den elektriske model, når der skal investeres i nyt køretøj, men det kan være svært at overskue, hvordan du sørger for ikke at gå i stå midt på vejen, når det er lidt mere omfattende at få brændstof på motoren end den kendte tur forbi tankstationen.

Heldigvis behøver det hverken at være dyrt eller omfattende, for du kan finde en effektiv og praktisk ladestander i hjemmet og derved spare dig selv for bekymringer og uhensigtsmæssige stop på vejen.

Elbilen er fremtiden

Det er ikke alle, der har råd til at investere i en fuld-elektrisk Tesla i dag, men der findes også billigere og mindre luksuriøse modeller på markedet og alt peger i retningen af, at det kun bliver billigere, hvis du vælger at gå den elektriske vej.

Derfor er der naturligvis også kæmpe udvikling indenfor markedet af tilbehør og redskaber, der gør livet med en el-bil lettere og det kommer dig til gode, når du skal indrette hverdagen til et liv med el-bil. Det helt naturlige er at lægge ud med jagten på muligheden for at finde en ladestander i hjemmet, så du kan lade bilen op i ro og mag natten over og være klar til at køre på arbejde hver morgen – uden problemer.

Fremtiden taler for, at der kommer alternativer til den gammeldags benzinbil og el-bilen er et rigtig godt bud på fremtidens køretøj.

Ladestanderen er din personlige benzinstation

Ejer du en elbil, så skal du have strøm på for at kunne køre, ligesom en benzinbil skal have benzin på, for at motoren kan starte. Det kan umiddelbart lyde omfattende for dig, det ikke har prøvet det før, men det behøver faktisk ikke at være så svært at oplade din elbil, så lad det ikke afholde dig fra at investere i et grønnere alternativ, næste gang du skal have ny bil.

De ladestander i hjemmet, der er tilgængelige i øjeblikket, har naturligvis både fordele og ulemper, men for lang de fleste ejere vil muligheden for at lade bilen op derhjemme, mens de snorker under dynen, langt gøre op for ulemperne ved at laderen til hjemmebrug er en del langsommere i sit arbejde end dem, du finder på tankstationerne.

Der er altså klare fordele ved at slippe for køen på tankstationen, hvis du er ved at løbe tør for strøm, men samtidig er det vigtigt, at du husker at tænde for opladeren, når du kommer hjem, for det tager en del længere tid at lade op til en tur i supermarkedet på denne end det gør på de offentlige modeller.

Herudover er prisen for nogen også i sig selv afskrækkende, men også her er fordelen ved at kunne lade hjemme – langsomt eller ej, også noget af det, der virkelig taler for at investere i laderen alligevel.