lukket gardiner

Dine muligheder for gardiner til Velux-vinduer

Det er ikke alle, der er klar over, men mulighederne for at finde gardiner til Velux-vinduer, er faktisk store. I er Velux én af de største producenter af vinduer på verdensplan. Derfor er det kun naturligt, at der også laves et stort antal gardiner til deres vinduer. Som følge af dette, er du også garanteret, at der er noget for dig.

De mange gardiner adskiller sig med afsæt i flere parametre. Det er blandt andet i forhold til farver, typer og størrelser. Det er dog i lige så høj grad i forhold til de mange betjeningsmuligheder. Du kan selv sammensætte på kryds og tværs, så du ender ud med et gardin, der passer til dine ønsker ift. alle ovenstående punkter.

Muligt at vælge mellem mere end 15 forskellige farver

Gardiner til Velux-vinduer fås i et bredt udvalg af farver, størrelser og typer. Du kan bl.a. vælge mellem mere end 15 forskellige farver. Dette udvalg strækker sig fra sort og hvid til rød og lilla gardiner. Derfor er der også en farve for enhver smag, uanset om man er til en neutral farve, eller man fortrækker noget med mere kraft.

Hvis du er på udkig efter et flot rullegardin til Velux vindue, så er det oplagt at sammensætte ét, der er lavet specifikt til dig. På denne måde er du garanteret, at det er noget, der falder i din smag. Det er der heldigvis også rig mulighed for at gøre. Der er nemlig op til flere forhandlere, der tilbyder deres kunder denne løsning.

Vælg mellem flere forskellige betjeningsmuligheder

Det er dog ikke blot ift. farve, størrelse og materialer, at du har et væld af valgmuligheder. Når du skal købe et gardin til et Velux-vindue, kan du også vælge mellem flere betjeningsmuligheder. Derfor er det også noget, du skal overveje, når du vælger dine gardiner. Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

  • Manuel betjening: Fungerer som et hvilket som helst andet rullegardin. Her skal du selv trække fra og rulle ned. Det er dog en billigere løsning end de to andre.
  • Elektrisk fjernbetjening: Kan betjenes med en fjernbetjening. Det kræver dog, at der bliver installeret en styreboks og trukket ledninger til denne. Fungerer dog også med et elnetdrevet vindue.
  • Solcelle fjernbetjening: Fungerer på samme vis som ovenstående, men i dette tilfælde skal der ikke trækkes ledninger. I stedet kommer strømmen fra et diskret placeret solcellepanel ved vinduet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.