flytter væk

Flytte hjemmefra? Lån til 18-årige er blevet populære

Da finanskrisen ramte Danmark i 2008, satte den sig et stort aftryk i økonomien i mange år fremover. I årene efter finanskrisen ramte, var villigheden til at handle betydeligt mindre end hvad den havde været i årene op til krisen. Den manglende villighed til at købe og sælge var ikke blot tydelig blandt virksomhederne, men også blandt befolkningen. Både den erhvervsmæssige og den private handel fik et gevaldigt slag, og selv flere år efter krisen var mange tilbageholdende med at købe nyt.

Heldigvis er vi i dag igen kommet ovenpå, og den økonomiske stilstand som man så dengang er ikke længere at finde, hverken i erhvervslivet eller blandt befolkningen. Folk køber igen på livet løs, og handelen er igen i fuld sving. Blandt befolkningen eller forbrugerne er det i dag især de unge der står for en del af den samlede handel. Hvis man er ung har man dog helt sikkert også opdaget at det ikke altid man har råd til det man lige står og mangler. Heldigvis er der i dag en del låneudbydere der tilbyder lån til 18-årige. Dette gør det muligt for unge danskere at låne penge og få penge udbetalt i dag på lige fod med resten af den danske befolkning.

Muligheder for lån til 18-årige

Traditionelt set har det ikke altid været lige nemt for unge at låne penge i Danmark. Dette skyldes primært at mange banker stiller meget skarpe krav til deres låntageres økonomi, og som ungt menneske er det ikke altid man kan leve op til kravene til stabil indkomst og lignende. Dog er det i dag flere steder på nettet hvor 18-årige har mulighed for at tage små lån til 18-årige med udbetaling i dag.

De låneudbydere man finder på nettet (frem for i banken), har som oftest ikke nær så strenge krav til deres kunder som bankerne har. Selvom kravene til låntagerne er mindre strikse, er det dog også typisk begrænset hvor mange penge man kan låne som 18-årig. Dette skyldes blandt andet at der er grænser for hvor hurtigt man kan tilbagebetale et større beløb kun ved hjælp af SU eller lignende.

Fordele ved små lån med udbetaling i dag

Blandt de unge danskere er der mange der foretrækker små lån med udbetaling i dag. Der kan være mange grunde til at vælge lån med øjeblikkelig udbetaling, men en af de mest hyppige årsager til at tage sådanne lån er pludselige uforudsete omkostninger. Hvis ens computer pludselig går i stykker, og man ikke har råd til at betale hele beløbet på én gang ud af egen lomme, kan et lån her komme til stor gavn. Hvis man er kommet til at bruge lidt for mange penge i byen og ikke har råd til at betale den månedlige husleje, kan man med ligeledes fordel tage lån så man kan klare sig til næste lønningsdag.

Små lån med udbetaling i dag er desuden også nyttige hvis man pludselig falder over noget som man ikke kan leve uden, men som man ikke kan forsvare at bruge ens egne penge på her og nu.

Læs mere på Lånekassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.