kingsize seng

Grunde til at få en king size seng

De fleste danskere bruger næsten en tredjedel af deres liv i sengen, og den tid vi bruger der er faktisk enormt vigtig for de andre to tredjedele af vores liv. Det er nemlig gennem søvnen, at vi kan lade op til en ny dag og bearbejde den forgangne. Det er dog ikke kun tiden der betyder noget, når det kommer til søvn. Det er i mindst lige så høj grad kvaliteten af søvn, det kommer an på. Hvis du godt kunne tænke dig at gøre din søvnkvalitet bedre, bør du derfor overveje en kingsize seng. En king size seng er nemlig præcis, hvad det lyder som. Det er en kæmpestor seng, som ville kunne være en konge værdig.

Mange gode grunde til king size

Ideen om en king size seng stammer selvfølgelig fa USA som så mange andre fjollede ideer om store ting. Det viser sig dog, at der kan være masser af gode grunde til at vælge en stor king size seng. For eksempel er en king size seng oplagt til parret, der gerne vil sove sammen. Sover man som par sammen i en ganske normal seng, er der nemlig ikke ret meget plads til hver enkelt. Rent ergonomisk viser det sig faktisk, at par sover bedre i en king size seng, end de ville gøre i en mindre seng.

Derudover behøver en king size seng faktisk heller ikke at være ekstremt dyr, selvom navnet og alle fordomme indikerer noget andet. En seng kan måske nok virke dyr, når man står og skal købe den. Regner man med at have den de næste ti år, er det dog næsten ingenting per gang man faktisk bruger i sengen.

Få lyst til at bruge din seng

Mange er desuden begyndt at bruge sengen til andet end bare at sove i, hvis du også godt kan lide at sidde eller ligge blødt, mens du ser fjernsyn eller surfer rundt på internettet, er det også langt mere behageligt at kunne gøre det i en stor seng, hvor man rent faktisk har pladsen til det.

Hvis du synes du bevæger dig meget i søvne, så kan en større seng også være svaret på dine drømme i både figurativ og bogstavelig forstand. Den gennemsnitlige person vender sig mellem 60 og 70 gange hver nat, og selv det bør være grund nok til at finde en stor seng. Hvis du har følelsen af, at du er endnu mere urolig om natten, er der bare så meget desto større grund til at vælge en stor og lækker seng, man kan rulle rundt i.

Desuden er det også bare en god følelse at kunne smide sig i sin store seng, hvor man kan rulle rundt i sin bløde dyne. Man vil ligefrem have lyst til at gå tidligt i seng om aftenen, og det er lige præcis den slags, der skal til for en god nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.