Tagrenderens

Hvad koster det at få renset sine tagrender?

Når det værste løvfald er overstået og vinteren banker på døren, så er det tid til at få renset tagrenderne. Det betyder, at du enten skal have stigen og skovlen frem eller at du skal finde et firma, der kan stå for det for dig.

Bor du i hus, så har du tagrender og vil du gerne passe på dem samtidig med at du sørger for, at de fungerer som de skal, så kræver det mindst en rensning om året at holde dem i tip top stand. Du kan i langt de fleste tilfælde gøre det selv, hvis du har tiden og værktøjet, men flere og flere vælger at hyre et firma til at stå for det i stedet.

Tagrenderensning pris: Hvad koster en tagrenderens?

Der findes forskellige måder at regne en pris ud på, når det kommer til rens af tagrender. Os nogle firmaer har de en helt fast pris, der udregnes efter enten længden på tagrenden eller, hvor svær den er at komme til.

I andre tilfælde er en tagrenderensning pris individuel og udregnes efter en inspektion af tagrenderne på det givne nus. Det betyder, at du vil få en pris, der afspejler den tilstand dine tagrender er i, i dag. Det kan både være en fordel og en ulempe alt efter, om du har holdt dem indtil nu eller bare ladet stå til.

Ud over de forskellige måder at udregne prisen på, er der også rigtig mange firmaer, der vælger at tilbyde deres kunder en abonnementsordning. Det betyder helt kort, at du betaler på årlig basis for en eller to rensninger i løbet at året på aftalte tidspunkter. På den måde behøver du ikke selv at huske på, hvornår tiden nærmer sig og prisen vil være lavere, fordi firmaet kender dine tagrender og ved, at de er blevet grundigt rengjort et helt eller et halvt år tidligere af dem selv.

Vil du gerne kende den fulde pris inden du hyrer et firma til opgaven, så kan du hos langt de fleste får det enten gennem en gratis konsultation eller direkte i telefonen.

Hvad betaler du for?

Det kan være svært at se, hvad du egentlig betaler for, når du har fået renset dine tagrender og hvem hopper lige op på stigen og tjekker efter? Derfor er der efterhånden rigtig mange firmaer, der ikke bare renser dine tagrender, men også tilbyder deres kunder fotodokumentation, når opgaven er udført, så du kan være helt sikker på, at det der skal gøres er blevet gjort.

Når du hyrer et firma til at udføre opgaven, så vil det bliver gjort enten ved hjælp at en støvsuger til formålet eller med skovl der kan være med eller uden teleskopstang.

Det vil typisk være en opgave, der er hurtigt overstået, men den vil have stor indvirkning på, hvor godt dit hus kommer til at modstå de mange regnskyl, slud- og snebyger, der rammer Danmark i løbet af efteråret og vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.