Køkken

Føl dig hjemme i dit køkken

Køkkenet er et vigtig omdrejningspunkt i de flestes hjem. Her bliver der brugt meget tid på lave diverse kulinariske udfoldelser, lige fra morgenmad, frokost til aftensmad og de hyggelige mellemmåltider.  Der er gang i komfuret og ovnen. På køkkenbordet bliver der flittigt snittet, smurt madder og meget andet. Knivene er lige ved hånden for eksempel på en smart knivmagnet i træ.

Køkkenet er et vigtigt rum i hverdagen

I mange år har det været populært at have et samtalekøkken, hvilket er hvor både køkkenet og spisearrangement er placeret i samme rum. Det giver mulighed for en masse gode stunder sammen både med familien og venner.

Ungerne kan sidde og læse, tegne, lave lektier samtidig med at mor eller far laver mad. Imedens kan man få vendt hverdagens små og store ting.

De inviterede gæster behøver ikke undvære værten, når der skal kokkeres, serveres og afryddes.

Selv hvis man ikke har et samtalekøkken, så er køkkenet et vigtigt rum i hverdagen. Derfor giver det god mening at indrette det, så man føler sig hjemme og omgive sig med både de nødvendige og unødvendige ting.

Knivmagnet i træ: Indret køkkenet i din smag

Der er flere ting, man kan gå efter, når man vil indrette sit køkken. Skal man starte helt forfra, rive ned og købe alt fra nyt. Måske ændrer layoutet og placeringen af køkkenelementerne?

Eller skal man renovere, genbruge noget eller alt eksisterende? Der er mange muligheder.

Hvis man starter fra bunden og indretter fuldstændig nyt, så er det kun økonomien og rummets layout, der sætter begrænsningerne.

Her kan man frit vælge imellem træsorter, materialer til blandt andet køkkenbordet, gulv og køkkenelementer.

Hvis man ikke lige vil starte forfra, så kan der gøres rigtig meget alligevel. Selv små forandringer kan gøre stor forskel. Mal eller laker køkkenlåger i en ny farve. Udskift bordpladen med en anden træsort eller brug måske zink. Sæt nye køkkengreb på. Mal en væg og oplev en ny stemning. Sæt klinker op på væggen langs bordpladen, enten ensfarvede eller i mønster.

Det er frit slag for fantasien.

Uanset om det er et spritnyt køkken eller fornyelse af det eksisterende, så kan der males på livet løs i andre farver og indrettes med alverdens brugskunst og gode køkkenredskaber.

Fyld dit køkken med gode køkkenredskaber. Køb et udsnit af gode køkkenknive og vis dem frem på en knivmagnet i træ, udformet i minimalistisk design. Det giver et flot finish. Placere et lækkert sæt salt og peber frem på køkkenbordet, gerne et tableau sammen med yndlingskrydderierne og diverse olier. Lad et massivt skærebræt i træ være synligt.

Liv køkkenet op på et øjeblik med et forklæde, viskestykker og et par grydelapper i god kvalitet og ønskede farver.

Det giver personlighed og hygge på den fede måde, når man hænger malerier eller indrammede plakater, ordsprog og minder op på væggen. Et stort vægur fylder også flot. Man kan sætte både pyntehylder og praktiske brugbare hylder op. Hæng nye lamper op. Det rette lys er i øvrigt vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.