Bålsted

Globe fire pit – hygge i haven

Dette fire pit er helt perfekt, som ønske, at pynte og dekorere haven lidt ekstra, og tilføje mere hygge. Det er et bålfad, som er lavet som en smuk dekoration til haven. Designet kommer fra et af de mest velkendte objekter nemlig kloden. Der er forskelligt design på de forskellige typer, men de er alle lavet som en stålkugle, som så viser en form for scene, når bålfadet bliver tændt, og det er et helt unik og yderst smukt syn.

Bålfadet er som sagt en stålkugle, og der er gjort meget ud af, at den er blevet lavet solidt, så den kan stå og pynte i lang tid. Den vil dog formentlig primært, være i brug om sommeren, når det er, at man alligevel sidder udenfor og nyder det dejlige vejr, og den smukke sommeraften, og måske endda solnedgangen.

Haven

Haven er for mange et stort omdrejningspunkt. Dog er brugen af haven ikke så stor når, at det er efterår eller, at vinteren er over os. Men så snart varmen nærmer sig, så er de fleste at finde ude i haven. Det er både unge og gamle, som færdes i haven når sommeren rammer, og det bliver varmt. Man kan lave flere forskellige ting i haven. Man kan være aktiv ved at lege, ordne have eller andre aktiviteter.

Derfor er haven som sagt, et af de helt store samlingspunkter for familier og venner, og derfor er hyggen og udseendet på haven vigtigt. Netop der kan et bål sted og en dekoration pynte rigtig meget.

Forskellige versioner

Der findes fire forskellige former for Globe Fire pits. Der er to versioner af Globe fire pit med et rådyr, samtidig med, at der også er to versioner af fire pits, som forestiller jorden. I forhold til de to Globe fire pits, så er der en version som hedder 50, og den anden kaldes for 90. Det bliver afgjort på baggrund af diameteren af bålfaddet. Globe fire pit 50 har en vægt på 14,3 kg, og står derfor stabilt på underlaget, og den har så netop en diameter på 50 centimer. Globe fire pit 90 har i modsætning til 50’eren en noget højere vægt. Den har en vægt på 58 kg, og så en diameter på 90 centimer.

Personligt hjem

Et personligt hjem er netop det, som alle de går rundt og ønsker. Det er nemlig hjemmet, som ligesom er kernen for familien og for individet. Derfor skal man nyde tiden i hjemmet, og føle, at man har alt som man ønsker det. Derfor er der mange, som går meget op i indretning og udsmykning af hus og have, hvis man har tilhørende have. Er man til smukke og unikke dekorationer, så kan en globe fire pit være helt suveræn til haven.

Det er dog også relevant at sige, at det ikke kun er til haven den kan være. Den vil formentlig også kunne stå i gårdspladsen, eller et helt andet sted. Førstehåndsindtrykket er som altid vigtigt, og der kan en globe fire pit pynte meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.