havegynge

Indretning af haven med havepynt

Mange kender til det, at når man går tur og går forbi en have, der er helt tilgroet, så kan man ikke lade hver med at kigge en ekstra gang. Når man går forbi en rigtig flot have, så kan man heller ikke lade hver med at kigge, fordi at man er imponeret over, hvor flot at haven er.

Der er meget forskel på folk med, om de går op i deres have eller ej. Nogen ønsker kun at have græs uden nogen former for blomsterbede.

Andre derimod elsker at bruge tid ude i haven og at have mange blomsterbede og fx en køkkenhave.

En simpel have med fin havepynt

Hvis man er en af dem, der ønsker en simpel have kun med græs, så kan man stadig gøre ens have hyggelig. Mange ønsker at bruge så lidt tid på havearbejde som muligt, men på trods af, at man har en simpel have, så kan man stadigvæk indrette den pænt. Det kan man fx ved at have nogle små havefigurer stående rundt omkring. Man kan fx få en fugl, der sidder på en pind. Sådan nogen kan være søde at have stående rundt omkring i haven.

Så selvom man kun ønsker græs og ingen blomsterbede, så kan man stadigvæk gøre ens have hyggelig ved brug af havepynt.

En anden slags havepynt, der er meget populær, det er en klokke oppe ved døren. Det havde man i ”gamle dage”, hvor man ringede på klokken, når der var mad. Så kunne børnene, der var ude og lege høre, at der var mad.

Nu bruges de ofte som flot pynt. Den slags klokke fås i støbejern og ofte med en flot figur ovenpå klokken.

En have for haveentusiaster 

Så er der dem, der går meget op i deres have. Der er mange, der gerne vil have blomsterbede eller en køkkenhave.

Andre foretrækker at have forskellige havekrukker stående på terrassen med blomster i. I havekrukker kan man også have krydderurter i, hvis man ikke ønsker en køkkenhave.

Mange går også op i at have nogle flotte havemøbler. Det ses mere og mere, at folk har mere end ét sæt havemøbler. Nogen har nogen stående på en terrasse, og så har de endnu et sæt stående nede i haven.

Mange vil også gerne have en havebænk stående et sted på terrassen eller et sted nede i haven.

Der er mange måder, at man kan indrette ens have på. Det kommer også an på, hvor meget tid, at man ønsker at bruge på ens have. Det ses ofte, at dem der bruger meget tid i haven, det er også dem, der gør meget ud af at pynte haven fint med krukker, havemøbler og andet havepynt.

Få inspiration til din have

Der er rigtig mange måder, at man kan indrette ens have på. Mange får inspiration på internettet til, hvordan de kan indrette deres have – få inspiration her. Men mange får også inspiration fra de haver, som de ser, når de går ture. Der er mange måder at finde inspiration til ens have på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.